Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Ο Τσέλιγκας καλεί σε απολογία Χατζή και Κουκουρίκο για παράβαση των καθηκόντων τους σαν πρόεδροι του Δ.Σ.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηλίας Τσέλιγκας με έγγραφό του ζητά να απολογηθούν σε πέντε ημέρες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Χατζής και ο πρώην Πρόεδρος Ηλίας Κουκουρίκος, γιατί δεν εφάρμοσαν το άρθρο 68 του Ν. 3852/2010.

Σύμφωνα με την παρ. 5 του εν λόγω άρθρου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υποχρεούται να ενημερώνει γραπτώς τον Ελεγκτή Νομιμότητας για κάθε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας συμβούλου σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις, καθώς και σε κάθε περίπτωση μη εκτέλεσης των υποχρεώσεων συμβούλου για διάστημα μεγαλύτερο από τρεις (3) συνεχείς μήνες. Η παράλειψη αυτής της υποχρέωσης από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί σοβαρή παράβαση καθήκοντος.

Σε περίπτωση που Δημοτικός Σύμβουλος απουσιάζει αδικαιολόγητα από τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή δεν εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τους τρεις (3) συνεχείς μήνες μέσα στο έτος, χωρίς την άδεια του Δημοτικού Συμβουλίου, μπορεί να τεθεί σε αργία κατά τις διατάξεις του άρθρου 234 του Ν. 3852/2010 και σε περίπτωση υποτροπής να κηρυχθεί έκπτωτος.

Σύμφωνα με  το δημοσίευμα 11 δημοτικοί σύμβουλοι (4 από την παράταξη Στεργίου, 3 αποστάτες, 2 από τη παράταξη Καλυβιώτη και 2 από την παράταξη Λιαγκάγκη) πέφτουν σε αυτό το παράπτωμα.

37 Σχόλια:

Προτείνω να πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο να καταργηθούν τα άρθρα παραπομπή και να σβηστούν όλες οι απουσίες των 11 δημοτικών συμβούλων. Δεν μπορεί ο κάθε Τσελιγκας να είναι πάνω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Επιτέλους, μια καλή αρχή.
Να αναλάβει ο καθ ένας τις ευθύνες του.
Κανένας δεν εκλέχτηκε για να κάνει ο,τι του θέλει προσδοκώντας προσωπικά οφέλη σε βάρος των Δημοτών.
Κανένας δεν είναι πάνω από το νόμο, ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Λογικά θα ακολουθήσουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και προβλέπω έκπτωση από το αξίωμα.
Δεν περνάει ο τσαμπουκάς και η αλαζονεία.

Ε Ε Ε.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΛΕΙ 4-5-6-ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

θαναι πολυ ξεφτιλα να σε διωξουν βρε Ηλια
καλυτερα να φυγεις μονος σου

δεν είναι που του κάπνισε του Δημάρχου, είναι που προβλέπονται οι υποχρεώσεις και οι ανάληψη της ευθύνης των πράξεων ή/και των παραλείψεων του καθενανού.

Φίλε 8.23 μ.μ.
Δίνεις την καλύτερη συμβουλή στον Ηλία,
αλλά δεν θα την ακολουθήσει, λόγω χαρακτήρος.
Θα καταλάβει το λάθος του εκ των υστέρων,
αλλά τότε θα είναι πολύ αργά και δεν θα
μπορεί να διορθωθεί.
Δυστυχώς, η λογική σου Ηλία, δεν μπόρεσε
να δαμάσει το χαρακτήρα σου.
Κρίμα γιά τον επίλογο που διάλεξες,
μας στεναχώρησες πολύ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΗΛΙΑ.
Τελικά είσαι άξιος της τύχης σου.

Άρθρο 234
1. Οι πειθαρχικές ποινές της αργίας και της έκπτωσης επιβάλλονται με αιτιολογημένη απόφαση του Ελεγκτή Νομιμότητας (κ.Τσέλιγκα), αφού προηγηθεί απολογία του εγκαλουμένου ή περάσει η προθεσμία που έχει τάξει ο Ελεγκτής Νομιμότητας με γραπτή κλήση στον εγκαλούμενο, χωρίς αυτός να έχει απολογηθεί. Η προθεσμία αυτή δεν μπορεί να είναι μικρότερη από δέκα ημέρες.
2. Για την επιβολή των πειθαρχικών ποινών της αργίας και τη διάρκειά της, καθώς και της έκπτωσης απαιτείται σύμφωνη γνώμη πειθαρχικού συμβουλίου, το οποίο αποτελείται: α) από τον πρόεδρο του Εφετείου της έδρας της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτείας Ο.Τ.Α. ή το νόμιμο αναπληρωτή του, ως πρόεδρο, β) δύο εφέτες με τους αναπληρωτές τους, γ) έναν Προϊστάμενο Διεύθυνσης της οικείας Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτείας Ο.Τ.Α. με τον αναπληρωτή του και δ) έναν αιρετό εκπρόσωπο της οικείας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, όταν ελέγχεται πειθαρχικά αιρετός δήμων, ή της Ένωσης Περιφερειών, όταν ελέγχεται πειθαρχικά αιρετός περιφέρειας, ως μέλη. Γραμματέας του συμβουλίου και αναπληρωτής του ορίζεται υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Διοικητικού της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Εποπτείας Ο.Τ.Α..
3. Ο εγκαλούμενος μπορεί να εμφανίζεται αυτοπροσώπως, καθώς και με πληρεξούσιο δικηγόρο ή να εκπροσωπείται από πληρεξούσιο δικηγόρο στο συμβούλιο και να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Το συμβούλιο συνεδριάζει σε δημόσια συνεδρίαση για την οποία συντάσσονται πρακτικά, μπορεί να εξετάζει μάρτυρες και να εκτιμά οποιοδήποτε πρόσφορο αποδεικτικό μέσο. Η σύμφωνη γνώμη παρέχεται ύστερα από μυστική διάσκεψη, δύο (2) μήνες το αργότερο, αφότου το συμβούλιο έλαβε το σχετικό παραπεμπτικό έγγραφο του Ελεγκτή Νομιμότητας. Η ποινή πρέπει να είναι ανάλογη με τη βαρύτητα του παραπτώματος, στο οποίο έχει υποπέσει ο εγκαλούμενος.

ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ-ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ-ΣΕΣΟΝΤΗ-ΑΛΑΤΖΑΣ-ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΑΝΕΛΗΣ-ΧΑΛΙΟΥΛΙΑΣ-ΣΚΟΥΜΠΡΗΣ-ΨΑΡΟΥ-ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗ-ΣΤΕΦΟΥ ΦΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΤΖΗΣ -ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΡΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!!!ΨΑΡΟΥ-ΔΑΝΕΛΗΣ-ΣΤΕΦΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑΤΖΑ Σ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΧΑΡΤΑ.Ο ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΙΟΥΛΙΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ.ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΨΗ....

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΡΓΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2017.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ........
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ Ή ..........
Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΧΡΗΣΤΟ.ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΧΑΛΙΟΥΛΙΑΣ.....

Ο Ηλ..ας είχε έναν αξιόπιστο και ποιοτικό σύντροφο,
αλλά τον πρόδωσε και τον κάρφωσε πισόπλατα.
Οι τύψεις του θα τον εκδικούνται και θα τον βασανίζουν.
Μη τον προστατεύεται, δεν το αξίζει .

Στο ΝΗΛΕΑ είναι γνωστό ότι τον Ηλία
τον πήρε στο λαιμό του ο κ.
ΠΑΠΑ - ΠΑΝΤΑ - ΖΗΣ.
Τα μεγάλα ύψη έχουν και μεγάλες πτώσεις.

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2020 ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΕΣΗ -ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟ-

ΜΕΓΑΛΕ 11.44 μ.μ.
ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΘΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Ξέρετε, στη Δημόσια Διοίκηση τα μου είπε, του είπα κλπ τα παίρνει αέρας.
Ο,τι και να λέει ο Αντρικάνας, αν δεν έχει καταγραφεί επίσημα για να πάρει συγκεκριμένη ημερομηνία, είναι ανύπαρκτη δικαιολογία.
Το αν σε άλλα Δημοτικά Συμβούλια έχει γίνει κάτι ανάλογο, θα πρέπει να εξεταστεί συνολικά και συγκριτικά όλη η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δε νομλιζω σε άλλο Δήμο να φέρονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τέτοιο τρόπο, αλαζονικό και υποτιμητικό και επιπλέον καταστροφικό για τον Δήμο.
Αναγνωρίστε, έστω την ύστατη στιγμή, τα τραγικά σας λάθη και κάντε στην άκρη να αναλάβουν άλλοι μπας και δουλέψει επιτέλους ο Δήμος, για το καλό όλων των Δημοτών.

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟ
ΤΟ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ........
ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.

μονο ο χαλιουλιας ηταν αδικαιολογητως απων.οι υπολοιποι ειχαν ειδοποιησει αλλοι προφορικα και αλλοι γραπτα.αυριο ο χατζης παει στον τσελιγκα αυτοπροσωπως με συνοδεια μεγαλο αριθμο δημοτικων συμβουλων απο ολεςτις παραταξεις

ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ Ο ΗΛΙΑΣ

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ
ΠΑΝΩ ΣΑΣ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΟΠΡΙΤΕΣ Ε ? ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ !!!

ΦΟΛΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΝΙΩΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ;

Για να παραιτηθεί κάποιος χρειάζεται να έχει θάρρος και από αυτούς που του έχουν μείνει κανένας δεν το έχει. Άλλωστε το έχουν αποδείξει, φεύγει ο Καλυβιώτης φεύγουν και αυτοί, έρχεται ο Καλυβιώτης έρχονται και αυτοί, βλέπουν τα στραβά και δεν μιλάνε. Δυστυχώς τέτοιους άβουλους συμβούλους θέλει ο Καλυβιώτης για να τους έχει στην πλήρη υποταγή του.

Πως τα λες ακριβώς 28/11/2016 4,16μμ.
Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να μην φοβάται τυχόν κρυμμένα που θα βγουν στην επιφάνεια, γιαυτό και απουσιάζει από συνεδριάσεις να δημιουργεί έλλειψη απαρτίας και όταν τον καταγγείλουν υποβάλλει φθηνές δικαιολογίες περί ασθένειας εκ των υστέρων κλπ.
Ας περιμένουμε την απόφαση το ΓΓ της αποκεντρωμένης να αποφανθεί.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΑΠΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

8:01 Εκ των υστέρων φαντάζομαι και προφορικά. Για δες, κουνιούνται οι βάρκες;
Όποιοι διαβάζουν τα πρακτικά στο Διαύγεια μπορούν να δουν ποιοι είναι οι δικαιολογημενοι απόντες γιατί καταγράφονται.

οτι εγεινε στην οικον επιτροπη θα γινει και τωρα μην κανετε ορεξη

Τσιπουράδικο το κάνατε το Δημοτικό Συμβούλιο. καμιά αίσθηση ευθύνης. Κακομοίρηδες, ποιους νομίζετε ότι κοροϊδεύετε

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΖΟΥΡΙΔΕΣ.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.
ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΤΟ ΚΟΝΤΟ,
ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ .........
ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΑ....ΚΑΣ.

XA XA XA XA ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΘΕΙ ο Νοικοκύρης

Αποστάτες δεν έχετε μέλλον, προοπτική, σωτηρία.
Όσο νωρίτερα φύγετε τόσο καλύτερα γιά σας.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ . ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.

ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΑΡΑ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ . ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ . ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΥΣΤΙΜΙΚΟΊ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ .

Προς τον κ. ΧάΧα 9.17 μ.μ.
Εάν είχαν την στοιχειώδη αίσθηση του "νοικοκύρη"
οι αποστάτες, θα είχαν φύγει απο την πρώτη στιγμή,
δεν θα δημιουργούσαν προβλήματα στους πολίτες
και το δήμο και δεν θα έκαναν πραξικόπημα γιά την
κατάληψη της εξουσίας. Δείξανε ότι δεν σέβονται
τη δημοκρατία, δεν έχουν αρχές και παιδεία.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους
συμφέρον και όχι το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.
Όσοι δουλεύουν γιά το δήμο, εμείς οι πολίτες και
περισσότερο ο δήμαρχος έχουν υποχρέωση να
καθαρίσουν τον τόπο από αυτά τα αποβράσματα
της κοινωνίας μας, που μας κατέστρεψαν, μυαλό
δεν βάλανε και έχουν το απύθμενο θράσος να μας
κοροϊδεύουν ακόμη, αντί να ζητήσουν συγνώμη και
να φύγουν.

ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΚΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΙΣΤΙΑΙΑ."ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΒΛΑΧΙΑ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ>.ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ >?ΤΟΤΕ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΛΕΕΙ <ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ!!!

Όλα τα λύσαμε στο Δήμο και μας μείνανε οι απουσίες τώρα!!!

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.