Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Πρατσόλης και Ακριώτης: Χρήματα για το Λιμάνι Μαντουδίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.058.800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΕ 15 ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η Σκύρος, το Μαντούδι, η Κύμη, η Χαλκίδα, το Μαρμάρι η Κάρυστος και η Αιδηψός χρηματοδοτήθηκαν με το συνολικό ποσό των 1.058.800 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών, βελτίωση της λειτουργικότητας και αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας των λιμανιών τους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων.
Σε όλη τη χώρα χρηματοδοτήθηκαν συνολικά 62 έργα με το ποσό των 4.800.00 ευρώ, με βασικό κριτήριο την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών στους λιμένες της χώρας πανελλαδικά.
Το σύνολο των εγκεκριμένων έργων έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ: 7Α1Σ46 5307-Ξ90.

ΟΙ Βουλευτές Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ
Ακριώτης Γιώργος
Πρατσόλης Τάσος1 Σχόλια:

Άντε πάλι τα ίδια...Κατόπιν ενεργειών μας που έλεγαν παλιά οι βουλευτές και οι κομματάρχες..Πιο παλιό κι απ το παλιό!!Μόνο που δεν υπάρχουν σήμερα τηλεγραφήματα..

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.