powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο Πρατσόλης στο INSULEUR




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσία του βουλευτή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιου ( Τάσου) Πρατσόλη, στο φόρουμ του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (INSULEUR)

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, παρακολούθησε τις εργασίες του 16ου ετήσιου φόρουμ του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (INSULEUR) που πραγματοποιείται στην Ερέτρια και απηύθυνε χαιρετισμό ως προσκεκλημένος του Επιμελητήριου Εύβοιας.

Με δεδομένη την εξαιρετικά σημαντική συμβολή, του τομέα του τουρισμού στην οικονομία όλης της χώρας και ειδικά της Εύβοιας, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικός ο επανασχεδιασμός της τουριστικής πολιτικής, με προσανατολισμό στην αειφόρο ανάπτυξη και στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.