powered by Surfing Waves

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Δωρεάν μαστογραφίες σε δήμους


Πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφικών ελέγχων σε δήμους της χώρας υλοποιεί η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Λεπτομέρειες του προγράμματος θα παρουσιάσουν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Φιλόπουλος σε κοινή συνέντευξη Τύπου στις ώρα 13.45, στα γραφεία της ΚΕΔΕ.

Στο πρόγραμμα στο οποίο εντάσσονται αρχικά δεκαεπτά δήμοι της χώρας, προβλέπεται η διάθεση κινητής μονάδας μαστογράφου, η οποία υποστηρίζεται από εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και περιοδεύει σε Δήμους της χώρας, προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες που για οικονομικούς ή γεωγραφικούς λόγους, δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση.

Βασικός στόχος του προγράμματος εκτός από την παροχή δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου είναι και η ενημέρωση αλλά και η διανομή ενημερωτικού υλικού για τον καρκίνο του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, το κάπνισμα, τη σωστή διατροφή και την σωματική άσκηση.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την ΚΕΔΕ και το υλοποιεί σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.