powered by Surfing Waves

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τουριστικό ενδιαφέρον Τούρκων στην Εύβοια



Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνέχεια της εποικοδομητικής συμμετοχής του - τον περασμένο Δεκέμβριο  - στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Travel Turkey Izmir και με άμεσο σκοπό την τουριστική προβολή της Εύβοιας και των υπηρεσιών της, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Εύβοια μελών της TURSAB IZMIR. (Τουριστικών γραφείων Σμύρνης).
Συγκεκριμένα το Επιμελητήριο Εύβοιας θα φιλοξενήσει τους εν λόγω τουριστικούς πράκτορες το Διάστημα 25-28 Μαρτίου 2016, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τον τόπο μας, τους τουριστικούς προορισμούς του, τις τουριστικές  υποδομές του και το συνολικό τουριστικό του προφίλ.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει  :
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ : Κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εν λόγω τουριστικούς πράκτορες, στην Αιδηψό στο Ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ και ώρα : 18.00.
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ : Κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εν λόγω τουριστικούς πράκτορες, στην Ερέτρια στο Ξενοδοχείο NEGREPONTE και ώρα : 10.00.

Διευκρινήσεις και περισσότερες πληροφορίες από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κα Μάχη Κολούτσου (κιν. 6977915512) και κα Δέσποινα Καραμπέτσου (κιν. 6977600794).
 eviachamber.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.