powered by Surfing Waves

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Να μη καταργηθεί το 1/θ Δημοτικό Σχολείο Δάφνης αλλά να παραμείνει σε αναστολή

Η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας με  έγγραφο της   διαβιβάσε τις προτάσεις της προς το ΥΠΠΕΘ για  τις μεταβολές σχολικών μονάδων σχολικού έτους 2016-2017 και ζήτησε τηνγνωμοδότηση του δήμου  μας  Σύμφωνα με το έγγραφο προτείνεται η κατάργηση του 1/θ Δημοτικού Σχολείου Δάφνης ,το οποίο βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας λόγω έλλειψης μαθητών.
Επειδή παρατηρήθηκε στα δημοτολόγια του Δήμου μας μία κίνηση επιστροφής δημοτών από τα αστικά κέντρα στον τόπο καταγωγής τους, συνέπεια της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης που διάγει η χώρα μας πρόταση  του δήμου που υπερψηφίστηκε ομόφωνα  ήταν να παραμείνει σε αναστολή το Δημοτικό Σχολείο Δάφνης για την σχολική χρονιά 2016-2017.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.