powered by Surfing Waves

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου για τις «Παραδοσιακές Ελληνικές Φορεσιές Βόρεια Εύβοια»

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βασιλικού Χαλκίδος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Ασημίνας Ντέλιου «Παραδοσιακές Ελληνικές Φορεσιές Βόρεια Εύβοια».





Παρουσίαση του βιβλίου της Ασημίνας Ντέλιου «Παραδοσιακές Ελληνικές Φορεσιές Βόρεια Εύβοια»

Η παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων επ' ευκαιρίας της παρουσίας της Αγίας κάρας του Μεγαλομάρτυρος Αγ. Μάμαντος εκ της Ι.Μ. Ηλίων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βασιλικού Χαλκίδος το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 και ώρα 6:30 μ. μ. μετά το πέρας του πανηγυρικού Εσπερινού προς τιμήν του Αγίου.

Το βιβλίο της κ. Ντέλιου, θα παρουσιάσει η κ. Στέλλα Τσιριγώτη.

Η παρουσίαση θα πλαισιωθεί από έκθεση αντιγράφων παραδοσιακών κοσμημάτων της Ευβοίας και κοσμημάτων εμπνευσμένων από την ελληνική παράδοση δια χειρός Θεοφάνη Ραμιώτη.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.