powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

65 εκ. ευρώ για τη συνέχιση του «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι τέλος του χρόνου

βοήθεια στο σπίτιΜε δύο διαδοχικές  κοινές υπουργικές αποφάσεις κατανέμεται το ποσό των 65 εκ. ευρώ για τη συνέχιση της λειτουργίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι το τέλος του 2016. Ειδικότερα με την πρώτη απόφαση καλύπτεται η λειτουργία του προγράμματος από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2015, με το ποσό των 5 εκ. ευρώ και με τη δεύτερη απόφαση η λειτουργία του μέχρι το τέλος του 2016 με το ποσό των 60 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις τα ποσά προέρχονται από το Λογαριασμό της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων που τηρείται στο ΑΚΑΓΕ, από τους πόρους του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από πόρους της ειδικής εισφοράς ασφαλισμένων που θεσμοθετήθηκε με το άρθρο 138 του 4052/2012 (Α΄ 41) για τη χρηματοδότηση του προγράμματος «Κατ’ οίκον φροντίδα Συνταξιούχων», από πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Αναλυτικά η πρώτη και η δεύτερη απόφαση

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.