powered by Surfing Waves

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Βωμολοχικό καρναβάλι Αγίας Άννας την Καθαρά Δευτέρα









Καθαρά Δευτέρα
14 Μαρτίου 2016


Το βωμολοχικό καρναβάλι Αγίας Άννας στην βόρεια Εύβοια είναι ΕΔΩ και συνεχίζει το έθιμο και την παράδοση ετών για άλλη μία χρονιά αναλλοίωτη !
Το βωμολοχικό καρναβάλι Αγίας Άννας σας προσκαλεί σε ακόμα ένα παραδοσιακό καρναβάλι γεμάτο αποκριά, βωμολοχία, κέφι και ξεφάντωμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες !
Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου πριν την Καθαρά Δευτέρα μπορείτε να ακούσετε τα παραδοσιακά βωμολοχικά αποκριάτικα τραγούδια με συνοδεία κιθάρας και τουμπερλεκιού από τους κατοίκους απολαμβάνοντας ντόπιο τσίπουρο και κρασί στα ταβερνάκια του χωριού. Επίσης μπορείτε να ντυθείτε και να πάρετε μέρος σε διάφορα πάρτυ μασκέ που διοργανώνονται τις ημέρες εκείνες.


Η αποκορύφωση του καρναβαλιού ολοκληρώνετε την Καθαρά Δευτέρα με την εμφάνιση των βωμολόχων καρναβαλιστών ντυμένοι με άκρως προκλητικές ενδυμασίες να συνοδεύουν τα αυτοσχέδια άρματα στην κεντρική πλατεία του χωριού τραγουδώντας τα παραδοσιακά βωμολοχικά αποκριάτικα.
Στην κεντρική πλατεία θα υπάρχει άφθονο κρασί και σαρακοστιανοί μεζέδες για όλους τους επισκέπτες ενώ θα μπορείτε να διασκεδάσετε και να χορέψετε μαζί με τους ντόπιους βωμολόχους καρναβαλιστές !


Καλή σας διασκέδαση και καλό ξεφάντωμα !!


Πού ? Αγία Άννα Ευβοίας (χάρτης)
Πότε? Καθαρά Δευτέρα 14/03/2016
Ώρα? 11:00 π.μ


δείτε και κατεβάστε την αφίσα σε πλήρες ανάλυση από εδώ !


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.