powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά από αντιδράσεις χωρίς Συμεών το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια


Η επιστροφή του Συμεών Κεδικογλου από το ΚΙΔΗΣΟ στο ΠΑΣΟΚ και η προσπάθεια της Χαριλάου Τρικούπη να τον τοποθετήσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας προκαλεσαν θύελλα στις τοπικές οργανώσεις του Κινήματος.

Δεκάδες στελέχη απειλησαν με αποχώρηση και παραιτήσεις, καθώς τυχόν επιβολή της υποψηφιότητας Κεδίκογλου, βάζει στη δεύτερη θέση τον Γιάννη Μπουροδήμο, πρώην Δήμαρχο Μεσσαπίων, που δεν εξελέγει στις δημοτικές εκλογές του 2014, αλλά και άλλων που ήταν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο.
Ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Τάρτης ανακοίνωσε σε ανάρτηση του στο facebook την παραίτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, αλλά και των υποψηφίων βουλευτών Εύβοιας, τονίζοντας ότι έχουν σταλεί οι παραιτήσεις στα κεντρικά του κόμματος.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: " Η Νομαρχιακή με πρώτο τον Μπάμπη και όλοι οι υποψήφιοι στείλαμε ήδη τις παραιτήσεις μας κάτω! Κανείς από εμάς δεν θα δεχτεί να επιβραβεύσει την πολιτικά τυχοδιωκτικά συμπεριφορά του Συμεών!"
Οι εξοργισμένοι διαφωνούντες κατηγόρησαν τον κ. Κεδικογλου ότι προσπαθεί να επιβάλει και υποψηφίους!
Φανερά ενοχλημένος από τις αντιδράσεις κομματικών στελεχών  ο Συμεών Κεδίκογλου έδωσε μόνος του τέλος στο θρίλερ της κατάρτισης του ψηφοδελτίου Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ.
Με αναρτηση του στο fb ο Συμεών Κεδίκογλου δήλωσε

"Θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για σας που με πραγματικό ενδιαφέρον με ρωτάτε και να δώσω μια απάντηση για το θέμα της υποψηφιότητάς μου, καθώς απ' ό,τι παρατηρώ απασχολεί εκτός από τα τοπικά κι αθηναϊκά μέσα.
Όταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με κάλεσε, με δική της πρωτοβουλία, να συνεισφέρω σε αυτές τις εκλογές, καθώς πίστευε ότι η υποψηφιότητα μου θα σηματοδοτούσε την ανανέωση και την διεύρυνση στα ψηφοδέλτια, δέχτηκα να συστρατευτώ. Πίστευα και πιστεύω ότι στην παρούσα συγκυρία πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις.
Δεν φανταζόμουν, αφελώς ίσως, ότι αυτό θα επέφερε αντιδράσεις όχι στην μεγάλη πλειοψηφία των απλών ψηφοφόρων που χάρηκαν (και σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματά σας), αλλά σ' αυτούς που φοβούνται ότι η όποια αλλαγή διαταράσσει τις ισορροπίες. Όλους αυτούς που ενώ η ηγεσία επιθυμεί τη διεύρυνση επιμένουν σ' ένα μικρό φοβικό κόμμα, στη λογική του μαγαζιού, του κλειστού επαγγέλματος, της επετηρίδας. Αυτούς που έθεσαν τη λογική του "ή εμείς ή αυτός".
Εγώ όμως δεν απέκλεισα κανέναν. Ήρθα για να ενώσω και όχι για να αντιπαρατεθώ με φίλους που δώσαμε κοινούς αγώνες. Και πιστέψτε με κανείς στο νομό δεν έδωσε περισσότερους αγώνες από μένα στα χρόνια της κρίσης και του μνημονίου!
Αν η επιστροφή μου στο ψηφοδέλτιο (γιατί από το χώρο δεν έφυγα ποτέ) δημιουργεί πρόβλημα στο κόμμα, εγώ δεν επιθυμώ να είμαι μέρος του προβλήματος και δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές
."


Αυτό είναι το τελικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την Εύβοια:

1. Μπουροδήμος Γιάννης
2. Σεπετής Αναστάσιος
3. Τάρτης Αθανάσιος
4. Αγιαννιώτης Ιωάννης
5. Μπαράκος Γεώργιος
6. Μπελαβράκη Ζαχαρούλα
7. Παπαναστασίου Ασημίνα
8. Περλεπέ-Σηφουνάκη Αικατερίνη


pasokevia.blogspot.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.