powered by Surfing Waves

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Στη διάθεση των κατοίκων το δημοτικό ασθενοφόρο


Στη διάθεση των κατοίκων το δημοτικό ασθενοφόρο Αμαρουσίου

dimotiko asthenoforoΜε στόχο τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των δημοτών που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις, κινητικά προβλήματα αλλά και των μοναχικών ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα Υγείας, ο Δήμος Αμαρουσίου υπενθυμίζει στους πολίτες ότι το δημοτικό ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο και επανδρωμένο, βρίσκεται στην υπηρεσία τους για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
Το ασθενοφόρο του Δήμου τέθηκε για πρώτη φορά στην υπηρεσία των δημοτών τον Ιούνιο του 2008 σε μία προσπάθεια του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για αναβάθμιση των προσφερόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών Υγείας.Για να χρησιμοποιήσουν το δημοτικό ασθενοφόρο οι κάτοικοι του Αμαρουσίου μπορούν να καλούν στη Γραμμή Δημότη στον αριθμό 15321.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.