powered by Surfing Waves

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Λιαγκάκης στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Λιαγκάκης


Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Εύβοια

Ανακοινώθηκαν και στην Εύβοια οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

ΚΚΕ
Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:


Μαρίνος Γεώργιος του Βασιλείου, συνταξιούχος ναυτεργάτης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

Ντούρου Ιωάννα (ΣΟΦΙΑ) του Πέτρου, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ.

Κούκουρας Αντώνιος του Ηλία, Ιδιωτικός Υπάλληλος, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΣΕ, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ.

Παπασταθόπουλου - Ραχι'ωτη Ευαγγελία του Αθανασίου, Συνταξιούχος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ
.
Τζαβάρας Γιάννης του Ευαγγέλου, Εργάτης, μέλος του Δ.Σ του Ε.Κ. Εύβοιας, μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Τροφίμων-Ποτών, πρόεδρος του συνδικάτου Τροφίμων- Ποτών Εύβοιας-Βοιωτίας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ.

Λιαγκάκης Ευστάθιος του Νικολάου, Αγρότης, Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου, Δημοτικός Σύμβουλος Μαντουδίου- Λίμνης- Αγ. Άννας, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ.

Πύθουλα Γεωργία του Παρασκευά, Φιλόλογος, Δημοτική Σύμβουλος Διρφύων- Μεσσαπίων, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας της ΚΝΕ.

Τράκος Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ, Χημικός, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ.
Στην επιστολή του με αφορμή και την ανακοίνωση των ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του το ΚΚΕ αναφέρει τα εξής


Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες,
Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που φορτώνεστε χρόνια τώρα την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων των μονοπωλίων. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που τα τελευταία χρόνια εμπιστευτήκατε διάφορες κυβερνήσεις διαχείρισης, αυτοδύναμες και συνεργασίας, είτε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ εναλλάξ και μαζί είτε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και είδατε το ένα μνημόνιο να έρχεται μετά το άλλο.



Σας καλούμε σε αυτές τις εκλογές να μη δώσετε το δικαίωμα, σε αυτούς που έβαλαν την υπογραφή τους σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, στη φοροκαταιγίδα, στη μείωση των παροχών Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας, στις ιδιωτικοποιήσεις, στη χρεοκοπία των φτωχών αγροτών και επαγγελματιών, να πουν ότι με την ψήφο του ο λαός συναινεί στο σφαγιασμό του, ότι τα μνημόνια διαρκείας είναι μονόδρομος.



Απευθυνόμαστε σε σας που νιώθετε αριστεροί, ριζοσπάστες, αγωνιστές. Σε σας που τα προηγούμενα χρόνια παλέψατε ενάντια στα μνημόνια, που πιστεύατε ότι τα καταδικάζετε ψηφίζοντας ΟΧΙ, σε σας που πιστέψατε στο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πια είναι ξεκάθαρο για όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί τίποτα καινούριο, είναι μια απ τα ίδια με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που έφεραν τα προηγούμενα μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα.



Σήμερα σας καλούμε να σκεφτείτε και να επιλέξετε, με βάση και την πρόσφατη πείρα σας.



Σας καλούμε να τοποθετηθείτε μαχητικά και τέτοια τοποθέτηση στις εκλογές είναι μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ, η ψήφος που θα δυναμώσει τη λαϊκή αντίσταση σε κάθε αντιλαϊκή συμφωνία και νόμο, σε κάθε αντιλαϊκό μονοκομματικό ή πολυκομματικό κυβερνητικό συνασπισμό, σε κάθε ιμπεριαλιστική συμμαχία κρατών.



Απορρίψτε τα νέα απατηλά διλήμματα, την απατηλή αντιμνημονιακή διαχωριστική γραμμή, την ψευδεπίγραφη ρήξη με την Ευρωζώνη που δεν αμφισβητεί την καπιταλιστική ιδιοκτησία κι εξουσία που προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, η Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη.



Απομονώστε τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή που δεν απορρίπτει την ΕΕ, αλλά επιζητεί «βελτίωση» της θέσης του ελληνικού κεφαλαίου σε αυτήν.


Δυνατό ΚΚΕ, γιατί ποτέ δεν κορόιδεψε το λαό για να ψαρέψει κάποιες ψήφους. Είπε την αλήθεια, έγκαιρα προειδοποίησε για την πορεία των εξελίξεων.



Δυνατό ΚΚΕ, γιατί λέει το πραγματικό, γνήσιο κι ανυποχώρητο ΟΧΙ στα μνημόνια και αντιπαλεύει τις πραγματικές αιτίες των μνημονίων που είναι η ίδια η στρατηγική της ΕΕ και του κεφαλαίου.



Δυνατό ΚΚΕ, γιατί και αύριο πιο αποφασιστικά θα είναι το στήριγμα του λαού στην αναμέτρηση με τη «χορωδία των εκβιαστών», που αποτελείται απ” όλα τα άλλα κόμματα και έχει μαέστρους την ΕΕ, την Κομισιόν, το ΔΝΤ, την άρχουσα τάξη της χώρας.



Η πρόταση του ΚΚΕ για τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ – ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ – ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ είναι η μοναδική ρεαλιστική κι ελπιδοφόρα πρόταση που μπορεί να βάλει οριστικό τέλος στα μνημόνια και τις θυσίες όπου υποβάλλεται ο λαός στο βωμό του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Η πραγματοποίηση αυτού του δρόμου εξαρτάται από τη λαϊκή θέληση. Ο δρόμος της ρήξης με την ΕΕ και το ΔΝΤ, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, περνά απαραίτητα από τη συσπείρωση με το ΚΚΕ.


Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα αλλα και την Εύβοια απαρτίζονται από εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, επιστήμονες,συνταξιούχους, ανθρώπους της δουλειάς. Από αγωνιστές, μαχητές, που καθημερινά και με ανιδιοτέλεια, χωρίς να λυπούνται κόπους και θυσίες βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων του Νομού.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.