powered by Surfing Waves

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Καλυβιώτης: "έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν Χ.Υ.Τ.Α. που δεν δουλεύει ο βιολογικός καθαρισμός, που γυρίζουμε τα απόβλητα ανεπεξέργαστα και μολύνουμε...



....   και το χώμα που σκεπάζει τα απόβλητα, που θα πρέπει να είναι χώμα προστασίας και απομόνωσης και έχει γίνει μία περιοχή μόλυνσης" αυτά ανέφερε  σύμφωνα με τον Παλμό της Β.Ε.  ο  κ. Καλυβιώτης στο  Διοικητικό Συμβουλίο  του Χ.Υ.Τ.Α.  στις 30/10/14 σχετικά την  υπερχείλιση από την πρόσφατη βροχόπτωσης.





 απόσπασμα απο τον Παλμό

"Θα κληθούν για να ερωτηθούν από όλα τα μέλη, γιατί βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ο Χ.Υ.Τ.Α. Ποιος μπορεί να ευθύνεται; γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν Χ.Υ.Τ.Α. που δεν δουλεύει ο βιολογικός καθαρισμός, που γυρίζουμε τα απόβλητα ανεπεξέργαστα και μολύνουμε και το χώμα που σκεπάζει τα απόβλητα, που θα πρέπει να είναι χώμα προστασίας και απομόνωσης και έχει γίνει μία περιοχή μόλυνσης, γιατί δεν δουλεύει το σύστημα του πυρσού με το βιοαέριο και μολύνουμε το περιβάλλον χωρίς λόγο. Οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν τον οικονομικό τομέα και τα θέματα πρόσληψης προσωπικού, δεν μπορώ να τους κατανοήσω γιατί προσλάμβαναν προσωπικό χωρίς την νόμιμη διαδικασία από πλευράς ασφάλειας και όλων των προϋποθέσεων που η σχετική νομοθεσία επιβάλλει. Πως τους προσλάμβαναν; Με τι οικονομικά στοιχεία αφού ήξεραν ότι δεν είχαν ούτε κωδικούς, ούτε προϋπολογισμό; Δεν μπορώ να κατανοήσω τον βαθμό αυτής της συμπεριφοράς. Είναι όλα παράνομα. Έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σε εργαζόμενους, που απέδωσαν έργο και αυτοί πρέπει να πληρωθούν, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία για να πληρωθούν."

Τα υπόλοιπα στο Παλμό της Β.Ε.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.