powered by Surfing Waves

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πρόσκληση στην ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΧΥΤΑ την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014.

                  


       Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η    2

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Χ.Υ.Τ.Α. Βόρειας Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Ευβοίας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων της εγκατάστασης του Φορέα, στην Ιστιαία, στις  11 του μηνός Νοεμβρίου 2014, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 12.30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1.    Ενημέρωση Διοικητικού Συμβουλίου από τους εξωτερικούς συνεργάτες του ΧΥΤΑ κ.κ.:

α) Αγιαννιώτη  Ιωάννη  υπεύθυνο λειτουργίας ΧΥΤΑ σύμφωνα με την υπ’ αριθ.  30/2013 απόφαση Δ.Σ.
β) Αναστάσιο Μούντριχα υπεύθυνο περιβαλλοντολόγο του ΧΥΤΑ  σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 9/2014 απόφαση Δ.Σ.
γ) Τσελίκα Δήμο υπεύθυνο λογιστηρίου του ΧΥΤΑ  σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 31/2013 απόφαση Δ.Σ.
2.    Άμεσες ενέργειες για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών καλής λειτουργίας του ΧΥΤΑ:
α) Ανάχωμα στη Βόρεια πλευρά του κυττάρου με εναπόθεση χωμάτων για την στεγανοποίηση του κυττάρου και αποτροπή υπερχειλίσεων  από όμβρια ύδατα  ή και χιονόπτωσης.
β) Εγκατάσταση μονίμων διάτρητων σωληνώσεων στο κύτταρο, ανακυκλοφορίας ή και διαβροχής επεξεργασμένων στραγγισμάτων (ή και  σε ανάμειξη με όμβρια ύδατα και χιονοπτώσεων) για άμεση προστασία υπερχειλίσεων  των στραγγισμάτων.
γ) Προμήθεια – εγκατάσταση και σύστημα αυτόματης λειτουργίας δύο (2) αντλιών ανακυκλοφορίας - διαβροχής.
δ) Αυτόματη βάνα στην έξοδο του κεντρικού αγωγού στραγγισμάτων για προστασία υπερχειλίσεων.


3.     Άμεσες ενέργειες ανάθεσης μελέτης για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία του ΧΥΤΑ σύμφωνα με τις προδιαγραφές  και το νόμο.

4.    Καθορισμός χώρου περιμετρικά του ΒΙΟΚΑ από θάμνους, κλαδιά και φερτά υλικά από την υπερχείλιση.

5.    Άμεση πρόσληψη προσωπικού, για τις καθημερινές ανάγκες λειτουργίας του ΧΥΤΑ με δελτίο παροχής υπηρεσιών μέχρι 31/12/2014.

6.    Πρόσκληση για πρόσληψη προσωπικού  μέσω ΑΣΕΠ σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 27529/10-7-2014 απόφαση έγκρισης ΑΣΕΠ.

7.    Διερεύνηση της υπ’ αριθ. πρωτ: 99/13-8-2014 σύμβασης προμήθειας 2.300m3 χώματος επικάλυψης απορριμμάτων στο κύτταρο και απόφαση  για την πληρωμή της.

  Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 96 του Ν. 3463/2006 η ανωτέρω συνεδρίαση είναι ανοικτή και η παρούσα πρόσκληση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας (www.malian.gov.gr), στους πίνακες ανακοινώσεων: ΧΥΤΑ, Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και γνωστοποιείται στα τοπικά ΜΜΕ.
     


Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Χρήστος Καλυβιώτης

                         


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  1


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Χ.Υ.Τ.Α. Βόρειας Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Ευβοίας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων της εγκατάστασης του Φορέα, στην Ιστιαία, στις  11 του μηνός Νοεμβρίου 2014, ημέρα TΡITH και ώρα 11.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

    
       1. Ανάκληση της υπ’ αριθ. 21/2014 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου.
       2. Εκλογή Μελών Εκτελεστικής Επιτροπής.
    

    Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 96 του Ν. 3463/2006 η ανωτέρω συνεδρίαση είναι ανοικτή και η παρούσα πρόσκληση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας (www.malian.gov.gr), στους πίνακες ανακοινώσεων: ΧΥΤΑ, Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και γνωστοποιείται στα τοπικά ΜΜΕ.


Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Χρήστος Καλυβιώτης



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.