powered by Surfing Waves

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μετά από 10 χρόνια υποβάλεται πρόταση για την διαμόρφωση της παλιάς βρύσης της Λίμνης

Το χθεσινό  δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε  την επικαιροποιημένη μελέτη του έργου «Διαμόρφωση Παλιάς Βρύσης και περιβάλλοντα χώρου στην Λίμνη Ευβοίας» προϋπολογισμού δαπάνης -150.000,00-ευρώ (με ΦΠΑ).  Επίσης αποφάσισε την  υποβολή πρότασης ένταξης του έργου «Διαμόρφωση παλιάς Βρύσηςκαι περιβάλλοντα χώρου στη Λίμνη Ευβοίας» προϋπολογισμού 150.000,00ευρώ (με ΦΠΑ) στο Μέτρο 322 του άξονα 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικέςπεριοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος«Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»(Π.Α.Α)
.


Η μελέτη του 2004  από τον Δήμο Ελυμνίων












Το κτίσμα της Παλιάς Βρύσης στη πόλη της Λίμνης ανάγεται στα μέσα του 18ου αιώνα και είναι λιθόκτιστο. Βρίσκεται σε επικλινές σημείο όπου συναντώνται πλήθος δρόμων και σοκακιών που σχηματίζουν πλατεία εμπρός από το κτίσμα.

Στη μελέτη προτείνεται η νέα δαπεδόστρωση με ακανόνιστες χονδρόπλακες της Παλιάς Βρύσης, η αντικατάσταση της δεξαμενής νερού με νέα από σκυρόδεμα για τις ανάγκες ύδρευσης και ποτίσματος των φυτεύσεων του περιβάλλοντος χώρου. Επίσης προτείνεται η ανύψωση με επίχωση του παραπλεύρου οικοπέδου ιδιοκτησίας του Δήμου στην στάθμη της πλατείας Παλιάς Βρύσης και η ενσωμάτωσή του σ’ αυτήν, η γενική διαμόρφωση του χώρου με πλακοστρώσεις, καθιστικά, φυτεύσεις και φωτιστικά. Τέλος οι δρόμοι δαπεδοστρώνονται με κυβόλιθους και περιορίζεται η άναρχη στάθμευση των αυτοκινήτων στη πλατεία.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.