powered by Surfing Waves

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Επικράτησαν οι κολαούζοι της ΤΕΡΝΑ απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο



Η φυλή των Ορκ από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" **..



Από την σελίδα του kireas.org

Δεν θα κάνει προσφυγή ο δήμος ενάντια στο πετ-κοκ.

Συζητήθηκε απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα του Kireas.org να κατατεθεί από το Δήμο προσφυγή ενάντια στην αδειοδότηση για καύση ρυπογόνου οπτάνθρακα (πετ-κοκ) πού εξασφάλισε η ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι Α.Ε. Η προθεσμία για κατάθεση προσφυγής είναι σε δυο ημέρες και το αίτημα του συλλόγου συζητήθηκε με καθυστέρηση τεσσάρων εβδομάδων. Όπως υποψιαζόμασταν το δημοτικό συμβούλιο καθοδηγούμενο από σύμβουλο της παράταξης Στεργίου και γνωστό κολαούζο της ΤΕΡΝΑ κατέφυγε σε παρελκυστικές τακτικές για να μην παρθεί καταδικαστική απόφαση και το κατάφερε.

Η πρόταση Λιαγκάκη για καταδίκη από το δήμο της καύσης του πετ-κοκ και προσφυγή ενάντια στην ΑΕΠΟ που επιτρέπει το πετ-κοκ υποστηρίχθηκε από τις παρατάξεις Λιαγκάκη, Παζάρα και τους συμβούλους του δημάρχου. Οι αποστάτες και η παράταξη Στεργίου χρησιμοποίησαν τις γνωστές από την περίοδο του Λιθάνθρακα σκόπιμες κωλυσιεργίες των κατόπιν εορτής, «τώρα το θυμηθήκαμε», πρώτα λαϊκές συνελεύσεις, και περισσότερη διαβούλευση και μετά απόφαση. Οι απόψεις αυτές επικράτησαν και ο δήμος χάνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την νόμιμη οδό της προσφυγής ενάντια στο πετ-κοκ.

Η εκπρόσωπος του συλλόγου ξανάζησε τις φασιστικές στιγμές της περιόδου Ψαρρού με τον αγώνα κατά της ΒΙΠΕ και προπηλακίστηκε με χυδαίο τρόπο από τους κκ. Καντζούρα, Αρβανίτη, Μουργιά, Φλώκου και Βούλγαρη . Ο Kireas.org ευχαριστεί τους δημοτικούς σύμβουλους που στήριξαν την πρόταση του και θα συνεχίσει τον αγώνα του ενάντια στο πετ-κοκ. Ο σύλλογος καλεί τους δημότες και φορείς που κατανοούν τις επιβλαβείς συνέπειες να παλέψουν ενάντια στο πετ-κοκ και να απομονώσουν τα χαμαιλεοντίζοντα τσιράκια της ΤΕΡΝΑ πού στερούν το δικαίωμα μιας ολόκληρης κοινωνίας στο καθαρό αέρα και την καλή ποιότητα ζωής.

kireas.org

Διαβάστε επίσης

Ο kireas.org κατάθεσε την προσφυγή του έναντια στην καύση του οπτάνθρακα (πετ-κοκ). Ο δήμος μας;

Στο παρά πέντε θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα του kireas.org για το Πετ-Κοκ.


Ο Δήμαρχος ζητά από τον κ. Χατζή άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Πετ-κοκ και άλλα θέματα.

Γνωστός ραδιουργός αχθοφόρος της ΤΕΡΝΑ σαμποτάρει σύζητηση για το Πετ-Κοκ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εκτός το πέτ κοκ από την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη 1η Μαρτίου

Πετ-κοκ: το απαγόρευσαν στην Ινδία, το φέρνει η ΤΕΡΝΑ στο τριτοκοσμικό Μαντούδι



** Ορκ ονομάζεται μια φυλή από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών". Δημιουργήθηκαν από τον Άρχοντα του Σκότους Μέλκορ, ο οποίος διεφθειρε και τερατοποίησε ξωτικά για να τον υπηρετούν. Πρόκειται για μια κτηνώδη φυλή που δε σέβεται κανέναν και τίποτα και δε διστάζει μπροστά σε τίποτα για να πετύχει το σκοπό της. Είναι χαιρέκακοι, βάνδαλοι, ακόμα και κανίβαλοι- σε κάποιες περιπτώσεις- αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις όχι και πολύ ευφυείς. Ακολουθούν πιστά τον αφέντη τους, μέσω του οποίου τροφοδοτούνται με δύναμη και κακία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του "δεσμού" μεταξύ αφέντη και δούλου είναι το γεγονός ότι όταν ο Σάουρον έχασε τη δύναμή του, οι Ορκ του αποδυναμώθηκαν τόσο ώστε καταστράφηκαν. Μιλούν διάφορες διαλέκτους, τόσο βάρβαρες όσο και οι ίδιοι, αν και επίσημη γλώσσα τους θεωρείται η "Μαύρη Ομιλία". (Βικιπαίδεια,)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.