powered by Surfing Waves

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Πιθανά προβλήματα στην αποκοµιδή απορριµµάτων κατά την διάρκεια του Πάσχα λόγω ΑΣΕΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου μας ότι, εάν μέχρι την Παρασκευή 30/03/2018 δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ πρόσληψης μόνιμου προσωπικού δεκαεπτά (17) ατόμων εργαζομένων στην καθαριότητα, ο Δήμος από την Κυριακή 01/04/2018 δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες καθαριότητας με τους τρεις (3) μόνιμους υπαλλήλους, συνοδούς απορριμματοφόρων, που διαθέτει. Παρακαλούνται οι πολίτες και ενόψει του Πάσχα να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση και περιορισμό του προβλήματος μέχρι την αναμενόμενη πρόσληψη των εργαζομένων στην καθαριότητα, περιορίζοντας τα οικιακά απορρίμματα και την εναπόθεση σε κοινόχρηστους χώρους ογκωδών απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος

Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Χρήστος Καλυβιώτης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.