powered by Surfing Waves

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Βαριές ποινές φυλάκισης στους χασισοκαλιεργητές της Στροφυλιάς


Βγήκε σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για πατέρα, μητέρα, γιο και ανιψιό από τη Βόρεια Εύβοια για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εμπορία ναρκωτικών. Το Δικαστήριο επέβαλε 15 χρόνια κάθειρξη στον πατέρα, 15 χρόνια στο γιο, 5 χρόνια στη μητέρα και 4 χρόνια φυλάκιση στον 
ανιψιό. Πατέρας, μητέρα, γιος και ανιψιός από τη Βόρεια Εύβοια ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 στην περιοχή της Στροφυλιάς έχοντας στην κατοχή τους πάνω από 2.000 δενδρύλλια. Ωστόσο, αστυνομικοί από την Ασφάλεια Χαλκίδας βρέθηκαν και στην Ηλεία, όπου σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, προχώρησαν σε συλλήψεις μελών του κυκλώματος.
Επίσης οι ποινές που επιβλήθηκαν στους λοιπούς κατηγορούμενους είναι: Σε βοερειοευβοιώτη 3 χρόνια φυλάκιση, σε βορειευβοιώτη 4 μήνες φυλάκιση, σε χαλκιδέο 2 χρόνια φυλάκιση, σε χαλκιδέο 4 μήνες, σε κατηγορούμενο από τον Πύργο Ηλείας 17 χρόνια κάθειρξη, σε κατηγορούμενο 18 χρόνια κάθειρξη και σε έναν αλβανό ισόβια συν έξι χρόνια κάθειρξη συν 50.000 ευρώ χρηματική ποινή. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.