powered by Surfing Waves

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Γνωστός ραδιουργός αχθοφόρος της ΤΕΡΝΑ σαμποτάρει σύζητηση για το Πετ-Κοκ στο Δημοτικό Συμβούλιο.


O Γκόλουμ από τον  Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.**

Το σοβαρό θέμα της προσφυγής του δήμου ενάντια στην χρήση ρυπογόνου πετ-κοκ από την ΤΕΡΝΑ Λευκολιθοι ΑΕ επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από αίτηση του kireas.org. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα το οποίο παρά τις όποιες διαφωνίες μεταξύ των παρατάξεων θα ήταν δύσκολο για τους συμβούλους να ψηφίσουν αρνητικά. Μέρες τώρα σχολιογράφοι του ΕΒ, είχαν επισημάνει ότι τα γνωστά κέντρα μηχανορραφίας θα προσπαθούσαν να αποφύγουν την αρνητική ψήφο πού θα τους εξέθετε και θα προσπαθούσαν πλαγίως να ροκανίσουν το χρόνο για να χαθούν οι προθεσμίες για την κατάθεση προσφυγής ενάντια στο πετ-κοκ. Είχαν δίκιο, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναβλήθηκε μετά από οργανωμένη αποχή δημοτικών συμβούλων που ενορχήστρωσε γνωστός αυλικός της ΤΕΡΝΑ.


Ο kireas.org εβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση.



από την σελίδα του kireas.org



Οργανωμένη αποχή συμβούλων από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα συζητιόταν η προσφυγή για το πετ-κοκ. Αναβλήθηκε η συνεδρίαση.


Εκπρόσωπος του kireas.org ήταν παρών στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα ετίθετο σαν έκτακτο θέμα στην συνεδρίαση η εξέταση προσφυγή από το Δήμο ενάντια στην άδεια για χρήση πετ-κοκ από την ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι Α.Ε. Το θέμα είναι επείγον γιατί η προθεσμία για πιθανή κατάθεση της προσφυγή είναι σε δυο βδομάδες.

Δυστυχώς, η συνεδρίαση αναβλήθηκε ελλείψει απαρτίας λόγω οργανωμένης αποχής Δημοτικών Συμβούλων της ΔΕ Κηρέως, της περιοχής πού θα πληγεί περισσότερο από το πετ-κοκ.

Κατά την διάρκεια των διαβουλεύσεων υπέπεσε στην αντίληψη μας, ραδιουργία από σύμβουλο, γνωστό αχθοφόρο της ΤΕΡΝΑ, πού έπαιρνε τηλέφωνα από νωρίς δημοτικούς συμβούλους οργανώνοντας αποχή από την συνεδρίαση για δήθεν διαμαρτυρία ενάντια στην πειθαρχική δίωξη δημοτικών συμβούλων για τις απουσίες. Απογοητευτική είναι η έλλειψη προσωπικής κρίσης και υπευθυνότητας για ένα τόσο σοβαρό θέμα πού επέδειξαν οι εν λόγω δημοτικοί σύμβουλοι. Η τοπική κοινωνία τους επέλεξε ακριβώς για να ξεφορτωθεί τον υποχθόνιο αυλικό της ΤΕΡΝΑ, ο οποίος από ότι φαίνεται τους διευθύνει. Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν οι αρχηγοί και των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων καθώς και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Τα μηνύματα είναι θετικά, και ο kireas.org ευελπιστεί ότι το θέμα θα επανέλθει εγκαίρως στο δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση σαν έκτακτο θέμα πριν παρέλθει η προθεσμία για προσφυγή.


Σχετικά


Αίτημα του kireas.org για άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το πετ-κοκ

http://kireas.blogspot.gr/2018/02/kireasorg.html


Ρυπογόνο πετ-κοκ πήρε άδεια να χρησιμοποιεί σαν καύσιμο η ΤΕΡΝΑ με το πρόσχημα ΒΙΠΕ

http://kireas.blogspot.gr/2018/02/blog-post.html



Διαβάστε επίσης


Πετ-κοκ: το απαγόρευσαν στην Ινδία, το φέρνει η ΤΕΡΝΑ στο τριτοκοσμικό Μαντούδι





** O Γκόλουμ είναι ένα Χόμπιτ το οποίο εξαιτίας της μακρόχρονης κατοχής του Ενός Δαχτυλιδιού με τα χρόνια μεταλλάχτηκε πνευματικά και σωματικά. Με τον καιρό ο Γκόλουμ ξέχασε την έλλογη φύση του και απέκτησε ένα σύνδρομο διπλής προσωπικότητας, με την μία να εμφανίζεται καλόκαρδη και αφελής, σαν μικρό παιδί και την άλλη να είναι πονηρή, έξυπνη και κακιά.  Μιλάει με ασυνήθιστο  και ακατάληπτο τρόπο.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.