powered by Surfing Waves

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Καταγγελία: Συνεχίζεται το σαμποτάζ στην λειτουργία του δήμου από εξουσιοθήρες της σύμπραξης






Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου μας, ότι, για δεύτερη συνεχή φορά σκόπιμα, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας, κ.κ. Παναγιώτης Αρβανίτης, Κυριάκος Τάρλας, Ιωάννης Καντζούρας και Ιωάννης Μουργιάς αδικαιολόγητα, δεν προσήλθαν κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, σήμερα, 5 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.00, αλλά, ούτε και ειδοποίησαν τα αναπληρωματικά μέλη ως όφειλαν, προκειμένου να μην ματαιωθεί η συνεδρίαση.

Η έλλειψη απαρτίας είχε ως αποτέλεσμα, να ματαιωθεί λόγω έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση, παρεμποδίζοντας την λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής και των υπηρεσιών του Δήμου με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς τρίτους με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος των πολιτών και του Δήμου.


Λίμνη, 5 Μαρτίου 2018

Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας
Χρήστος Καλυβιώτης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.