powered by Surfing Waves

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Τα "γιατί έτσι γουστάρω" του Χατζή. Αρνείται να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο την σύσταση συλλογικού πειθαρχικού οργάνου




 Με 3 μήνες καθυστέρηση συζητούνται στο Δημοτικό συμβούλιο 3 σοβαρά θέματα.

Με 3 μήνες καθυστέρηση συμπεριφερόμενος σαν μονάρχης ο κ. Χάτζής φέρνει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την συμμετοχή του Δήμου μας στο Δίκτυο Υγειών Πόλεων, την υπογραφή της Χάρτας για την Ισότητα των φύλων και την διακήρυξη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Τα θέματα ήταν αίτημα του κ. Δημάρχου πού εκκρεμεί από τις 22 Δεκεμβρίου 2017.  Στο ίδιο αίτημα συμπεριλαμβανόταν δυο ευαίσθητα θέματα η σύσταση συλλογικού πειθαρχικού οργάνου και η ανάκληση απόφαση για τον ορισμό ορκωτού λογιστή (Ανάκληση της αριθμ. 50/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου κατ’ εφαρμογή του ν.4412/2016).  Ο κ. Χατζής αφήνει για άλλη μια φορά σκόπιμα  και τα δυο  αυτάθέματα εκτός ημερησίας διάταξης.

Ο κ. Χατζής παρανομεί γιατί σύμφωνα με το άρθρο 67 του ν.3852/2010 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου οφείλει να καλέσει το συμβούλιο σε συνεδρίαση όποτε το ζητήσει ο δήμαρχος και στην ημερήσια διάταξη αναγράφονται υποχρεωτικά και όλα τα θέματα που προτείνει ο δήμαρχος(παρ.7)



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, ώρα 18:30, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

1.Καθορισμός χώρου για την επόμενη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.
2.Ένταξη ή μη στο «Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων».
3.Αποδοχή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες.
4.Υπογραφή διακήρυξης για την προώθηση του θεσμού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας (αρ.πρωτ: 3347/24-10-2017 έγγραφο Κ.Ε.Δ.Ε.)
5.Συγκρότηση επιτροπής καταστροφής, εκποίησης και απόσυρσης οχημάτων και άλλων κινητών πραγμάτων του Δήμου.
6.Επικαιροποίηση της με αριθμ.253/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου (το με αρ.πρωτ.: Δ.Υ./15-02-2018 έγγραφο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού)

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Χατζής Ανδρέας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.