powered by Surfing Waves

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Παπανδρέου : με ποια στοιχεία, εισπράττει 12.000 ευρώ επίδομα ενοικίου ο φτωχός και άστεγος κος Κεδίκογλου.






17/03/2018



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ της 9ης Μαρτίου 2018 που αφορά επίδομα ενοικίου βουλευτών, με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο πλούσιος και πολυτάλαντος βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου εισπράττει τις 12.000 € το χρόνο για επίδομα ενοικίου.

Όπως ευθαρσώς αναφέρεται στο δημοσίευμά το επίδομα αυτό θεσμοθετήθηκε το 1994 και αφορούσε του βουλευτές επαρχίας που δεν ζούσαν στην Αθήνα και ήταν υποχρεωμένοι να περνούν πολλές ημέρες του μήνα στην πρωτεύουσα για την άσκηση των καθηκόντων τους.

Πιστεύω ότι δεν αφορά και δεν αφορούσε «μόνιμους» κατοίκους Αθηνών που για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν εξελέγησαν στην περιφέρεια.

Επειδή ο κος Κεδίκογλου είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών από γεννήσεως και δήλωσε στην εφημερίδα ότι «πρέπει να αποφασίσουμε το επίπεδο του βουλευτή που θέλουμε και ότι ίσως κάποιοι τον προτιμούν ακόμη και άστεγο»  θα ήθελα να ρωτήσω. 

Ο κος Κεδίκογλου μέχρι την ημέρα που εξελέγη βουλευτής ήταν άστεγος; Πιστεύω ότι ως μόνιμος κάτοικος Αθηνών παρατύπως λαμβάνει αυτό το επίδομα αφού δε και κατά την δήλωσή του στο πόθεν έσχες φέρεται ως ιδιοκτήτης διαμερισμάτων και ακινήτων στην Αθήνα και αλλού.

Ο κος Πρωθυπουργός απέπεμψε τους δύο υπουργούς του, την κα Αντωνοπούλου και το σύζυγό της κο Παπαδημητρίου διότι και αυτοί παρατύπως εισέπραξαν το επίδομα αφού διέθεταν διαμέρισμα στη Γλυφάδα και επέστρεψαν τις 23.000 €.

Πιστεύω ότι το ίδιο ακριβώς πρέπει να γίνει και για τον κο Κεδίκογλου διότι όπως λέει «ο Λαός μας, ο οποίος δοκιμάζεται σκληρά, «η γυναίκα του Κάισαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται». Δυστυχώς στην περίπτωση του κου Κεδίκογλου αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Έχει ενδιαφέρον ακόμη να πληροφορηθούν οι πολίτες με ποιο τρόπο, με ποια στοιχεία, εισπράττει ο φτωχός και άστεγος κος Κεδίκογλου.



Γιατί οι πολίτες απαιτούν από τους εκπροσώπους τους τιμιότητα, σοβαρότητα, ειλικρίνεια, εντιμότητα και το καλό παράδειγμα!



Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Με εκτίμηση, 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Πρώην βουλευτής Ευβοίας Ν.Δ.

Πρώην Νομάρχης Ευβοίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.