powered by Surfing Waves

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Προστυχοδουλειές: Φερόμενος σαν μηνυτής δεν γνωρίζει ότι έχει κάνει μήνυση εναντίον του Δήμου



Στις 22 Σεπτεμβρίου δικάζεται μήνυση 12 εποχιακά εργαζόμενων ατόμων ενάντια στην Δημοτική Αρχή. Οι 12 φερόμενοι ως μηνυτές ανήκουν στην ομάδα των 15 ατόμων που είχαν προσληφθεί στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου για δυο μήνες για την περίοδο 28/4/16 μέχρι στις 27/6/16. Το θέμα συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή στις 14/6/2016 και μετά από αίτηση των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Καντζούρα, Αρβανίτη, Μουργιά και Κουτσουρά είχε μπεί στην ημερήσια διάταξη της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβούλιο.
 
Ένας από τους 12 φερόμενους  «μηνυτές» απέστειλε μήνυμα στο ΕΒ ενημερώνοντας ότι δεν έχει κάνει αγωγή προς το Δήμο και κακώς το όνομα του είναι στην λίστα των μηνυτών της Δημοτικής Αρχής. Πριν  από λίγο καιρό σχολιαστής είχε αναφερθεί στο ίδιο θέμα.
.
Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις αγωγές και ποιος χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα να φθείρει την Δημοτική Αρχή;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.