powered by Surfing Waves

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Πληρώθηκε η θέση γιατρού για τους Παπάδες με τις πρόσφατες προσλήψεις 190 αγροτικών γιατρών



Μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα έρχονται προσλήψεις 190 αγροτικών γιατρών μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων από την πρόσφατη πρόκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των κενών θέσεων σε περιφερειακά ιατρεία της χώρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, από τους 190 γιατρούς, οι 55 θα καλύψουν ιατρεία άγονων περιοχών τα οποία ήταν κενά επί σειρά ετών. (π.χ. Κάρπαθος, Τήλος, Ψαρά). Να σημειωθεί ότι πρόσφατα δόθηκε από το υπουργείο Υγείας ειδικό οικονομικό κίνητρο στελέχωσης (400 €) το οποίο μάλιστα χορηγείται με αναδρομική ισχύ από 21/02/2016, οπότε και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο Νόμος 4368/2016.

Δείτε τον πίνακα με τα προσωρινά αποτελέσματα των επιτυχόντων από την πρόσφατη πρόκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των κενών θέσεων σε περιφερειακά ιατρεία της χώρας ΕΔΩ


Θέση με Α/Α 48

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.