powered by Surfing Waves

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Τσίπρας: Στους δήμους εκτάσεις του δημοσίου


Την πρόθεση της κυβέρνησης να παραχωρεί, όπου υπάρχει δυνατότητας, εκτάσεις τους δημοσίου στους δήμους, εξέφρασε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το στρατόπεδο «Παύλου Μελά» στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου θέματος, πρόσθεσε ωστόσο ότι «όπου υπάρχει δυνατότητα να παραχωρήσουμε εκτάσεις στους δήμους που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών το κάνουμε. Το κάναμε στην Πάτρα με το παραλιακό μέτωπο, στο Κερατσίνι, στο δήμο Αγίου Δημητρίου, στην Καισαριανή».

Παράλληλα τόνισε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει προχωρήσει σε σχεδιασμό για τη δυνατότητα μεταφοράς των μάχιμων στρατοπέδων έξω από τα αστικά κέντρα, καθώς και σε οικονομικό εξορθολογισμό και αξιοποίηση της περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.