Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοτικό Συμβούλιο με ένα θέμα την Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016, ώρα 7 μ.μ, ύστερα από  αίτημα του Δημάρχου θα συζητήσειψ το θέμα:
Έγκριση της υπ΄αριθμ. 137/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: Ανάκληση της αρίθμ. 120/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής και εισήγηση για την (2η) αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 Εισηγητής : κ. Χρήστος Καλυβιώτης, Δήμαρχος1 Σχόλια:

Εφόσον είναι ομόφωνη η οικονομική επιτροπή θέλω να πιστεύω ότι το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου αν εξαιρέσουμε τον πρόεδρο του , ομόφωνα θα εγκρίνει για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών .

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.