powered by Surfing Waves

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη στο Μαντούδι 27χρονη για κατοχή κάνναβης

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, συνελήφθη τις 11/9/16 στις πρώτες πρωινές ώρες, στο Μαντούδι, μία 27χρονη, στη κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας, δύο κάτοικοι, ηλικίας 50 και 39 ετών αντίστοιχα, στη κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το πρωί στη Χαλκίδα, ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.



Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, ένας 51χρονος, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία.

Τέλος, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, ένας 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.