powered by Surfing Waves

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αναγνώστης: Εγγυάστε ότι θα καθαρίσετε 27 στρέμματα το ερχόμενο καλοκαίρι τη στιγμή που δεν μπορείτε να καθαρίσετε ούτε τους βασικούς δρόμους;



Ενα  ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη στο άρθρο "το Τ.Σ. Φαράκλας θα αποφασίσει πως θα αξιοποιηθεί το χωράφι πού παλιά είχε κάνει πίστα Motocross ο Αρβανίτης" που αναδημοσιεύουμε. Αφορολυσε την προτάση του δημοτικού συμβούλου κ. Αρβανίτη Παναγιώτη να μην εκμισθωθεί και καλλιεργηθεί φέτος δημοτικό αγροτεμάχιο διπλα στον οικισμό της Φαράκλας μέχρι να αποφασίσει το Τοπικό Συμβούλιο Φαράκλας πως θα αξιοποιηθεί.


Ανώνυμος είπε: 19 Σεπτεμβρίου 2016 - 8:20 π.μ: "Η έκταση αυτή είναι δίπλα στο χωριό και καλλιεργείται. Με την απόφασή σας αυτή,του χρόνου θα μείνει χέρσα και θα γεμίσει αγριόχορτα με άμεσο κίνδυνο πυρκαγιάς. Εγγυάστε ότι θα καθαρίσετε 27 στρέμματα το ερχόμενο καλοκαίρι τη στιγμή που δεν μπορείτε να καθαρίσετε ούτε τους βασικούς δρόμους? Εξάλλου, γιατί στερείτε το Δήμο από ένα έσοδο μικρό, πλην όμως έσοδο, τη στιγμή που δεν μπορείτε να αποκαταστήσετε την πλατεία ηρώων στο χωριό, που εδώ και δυο χρόνια ξηλώσατε? (προ αποστασίας)."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.