powered by Surfing Waves

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμαρχος: "Δεν έχουμε τις διευθύνσεις για να εισπράξουμε το οικονομικό προϊόν που ανέφερε ο εκκαθαριστής. Οι υπηρεσίες είναι σε μία τρέλα

Στις 19-9-2016 το Δημοτικό Συμβούλιο  συζήτησε     το «χρονοδιάγραμμα πληρωμής των ατόμων
που εργάστηκαν σε προγράμματα ΑΜΕΑ» πού έφερε στο Συμβούλιο ο κ. Λιαγκάκης. το Συμβούλιο ψήφισε γίνει αναμόρφωση του προϋπολογισμού και να ενισχυθεί ο κωδικός αριθμός που υπάρχει για την πληρωμή των ατόμων ΑΜΕΑ με το απαραίτητο ποσό.  Να έρθει με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στο δημοτικό συμβούλιο θέμα έγκρισης της αναμόρφωσης ώστε να εγκριθεί και να εκδοθούν τα χρηματικά εντάλματα για να μπορέσουν να πληρωθούν τα άτομα που εργάστηκαν σε προγράμματα ΑΜΕΑ μέχρι τέλους Νοεμβρίου 2016.

Αποκαλύψεις Καλυβιώτη 
Κατά την συζήτηση όμως ο κ. Δήμαρχος έκανε τις παρακάτω σοκαριστικές αποκαλύψεις για το "μπάχαλο" πού γινόταν στο Δήμο: "ΑΜΕΑ υπάρχουν πολλών κατηγοριών, έτσι; άλλες είναι με αποφάσεις δικαστικές που πρέπει να πληρωθούν, άλλες έρχονται από παλιά, πολύ παλιά από τις εταιρείες. H απάντησή μου ήταν για όλους. Εάν όμως όπως αναφέρθηκε ο κ. Στεργίου αφορούν ΑΜΕΑ που έρχονται από τις επιχειρήσεις του Δήμου, εκεί σας βεβαιώνω ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Και το τεράστιο πρόβλημα είναι, ότι δεν υπάρχουν μετά την κατάθεση της έκθεσης του ορκωτού  διαχειριστή, δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει, όπως ο νόμος προβλέπει το ένταλμα για πληρωμή. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν διευθύνσεις των ατόμων, δεν υπάρχει η βάση εδρέουσας της απαίτησης. Γι' αυτό τότε είχαμε πει και είναι τεράστιο πρόβλημα για την υπηρεσία, τεράστιο κι ελάτε ένα-ένα να τα δούμε, γι' αυτό τότε είχα προτείνει, αλλά δεν έγινε, να παραληφθεί το έργο του εκκαθαριστή με επιφύλαξη, γι όλες αυτές τις εκκρεμότητες.
Και δεν είναι μόνο οι πληρωμές του Δήμου προς ΑΜΕΑ και προς τρίτους, είναι και οι εισπράξεις του Δήμου από τρίτους. Δεν έχουμε τις διευθύνσεις για να εισπράξουμε το προϊόν που αναφέρει, το οικονομικό προϊόν που ανέφερε ο εκκαθαριστής. Δεν έχουμε στοιχεία διευθύνσεις, επώνυμα και είναι οι υπηρεσίες σε μία τρέλα. Πως θες να εισπράξουμε Δήμαρχε; μου λένε. Πως θα πληρώσουμε; Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που θα εξυφαίνεται στην πορεία.
Και πέραν αυτού που αφορά τις πληρωμές, γιατί αφορά την εκκαθάριση των τότε επιχειρήσεων, έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα, πώς θα καταχωρηθούν στα πάγια εκείνα τα περιουσιακά στοιχεία που δεν υφίστανται; Άλλη παράμετρος αυτή, δεν τη συζητάμε τώρα."





Απο τα δημοσιευμένα  πρακτικά της συνεδρίασης

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έδωσε το λόγο στον κ. Λιαγκάκη Ευστάθιο, ο οποίος είπε:
«Αγαπητοί συνάδελφοι φέρνω αυτό το θέμα πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί αυτή η κατάσταση με τους ανθρώπους των ΑΜΕΑ δεν πρέπει να συνεχίσει. Έχει περάσει τόσος καιρός που οι άνθρωποι αυτοί έχουν δικαστικές αποφάσεις, οι περισσότεροι, Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν
ειδικές ανάγκες γι αυτό βγήκαν αυτά τα προγράμματα. Για διάφορους λόγουςτότε, δεν έχουν πληρωθεί. Και παρόλο που έχουν τελεσιδικήσει πλέον οι δικαστικές αποφάσεις οι άνθρωποι αυτοί έχουν γίνει μπαλάκι μεταξύ του Δημάρχου και της οικονομικής υπηρεσίας. Ο Δήμαρχος λέει οικονομικές υπηρεσίες, οι οικονομικές υπηρεσίες λένε ο Δήμαρχος. Λοιπόν αυτή η
κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Η πρόταση η δικιά μου είναι να βάλουμε ένα χρονοδιάγραμμα για το πώς θα πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Να πάρουμε απόφαση σήμερα, να έρθει θέμα συζήτησης την επόμενη εβδομάδα, και να υποχρεώσουμε τον Δήμαρχο και όλους τους Συμβούλους που είναι στην Οικονομική Επιτροπή και όσους εμπλέκονται πάνω σε αυτό να τελειώσει το ζήτημα αυτό. Να γίνει έκτακτη η Οικονομική Επιτροπή την επόμενη εβδομάδα, να περάσει κι αυτό ως θέμα, να γίνει αναμόρφωση προϋπολογισμού, να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφιστεί, κι από κει και πέρα να κοπούν εντάλματα να πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν μπορεί αυτό το θέμα να σέρνεται. Είναι ντροπή για όλους μας εδώ μέσα.
Δήμαρχος: Σε καλώ κ. Λιαγκάκη αύριο να έρθεις, να πάμε μαζί στις οικονομικές υπηρεσίες Δήμου για να δεις ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί είναι εύκολο να λέμε λόγια.
Για να γίνουν όμως οι διαδικασίες για να ολοκληρωθούν οι πληρωμές, χρειάζεται κάποιος χρόνος, χρειάζονται δυστυχώς κάποια πράγματα που δεν εξαρτώνται ούτε από σας, ούτε από τον Δήμαρχο, ούτε από την Οικονομική Επιτροπή.
Σου θυμίσω μόνο ένα πράγμα, το είπες και μόνος σου, πώς θα κοπεί ένταλμα αν δεν υπάρχει αναμόρφωση; Και πριν από λίγο το σώμα αρνήθηκε τη δεύτερη αναμόρφωση. Πες μου πώς;

Όλοι θέλουμε το συντομότερο να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες για τα ΑΜΕΑ, όλοι. Δεν υπάρχει κανένας που να λέει όχι.
Έλα λοιπόν αύριο να πάρεις μια γεύση της γραφειοκρατίας για να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται, γιατί να το λέω κι εγώ κι εσύ κι όλοι μας, να το πράξουμε είναι δύσκολο, δεν εξαρτάται από μας αυτό και ζητάς χρονοδιάγραμμα. Ποιος σοβαρός άνθρωπος από τον Δήμο θα σου δώσει χρονοδιάγραμμα, όταν δεν χειρίζεται το θέμα; Πες μου, ποιος; Όταν θα πάει στο Ελεγκτικό και δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει και χίλια δύο άλλα πράγματα. Τόσα χρόνια είσαι στον Δήμο, δεν ξέρεις τι γίνεται;
Από τον Δήμο λοιπόν και από τις υπηρεσίες του, όχι μόνο δεν υπάρχει αντίρρηση, αλλά τεράστια προσπάθεια. Και σας καλώ κι σένα και οποιοδήποτε να έρθετε να δείτε ακριβώς τι συμβαίνει.
Στεργίου Ιωάννης: Η θέση, όχι δική μας, αλλά του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες κι έχουμε λάβει και σχετικές αποφάσεις.
Τώρα, δυστυχώς προσωπικά δε με έπεισε ο Δήμαρχος, διότι λέει για την αναμόρφωση. Αυτή η αναμόρφωση την οποία εισηγήθηκε δεν είχε μέσα πρόβλεψη για να πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Άρα λοιπόν εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, πόσο ψηλά το έχει το θέμα ή πόσο χαμηλά, το θέμα των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Είναι γεγονός λοιπόν οι δικαστικές αποφάσεις, και θα έπρεπε λοιπόν να είχε τακτοποιηθεί το θέμα. Δεν ξέρω να δώσω εγώ αυτή τη στιγμή εικόνα των οικονομικών του Δήμου, αυτό είναι θέμα του Δημάρχου, αλλά τουλάχιστον έπρεπε να είχανε πληρωθεί αυτοί οι άνθρωποι ένα μέρος και σε ένα μήνα να πληρωθούν και τα άλλα. Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω.
Αν μας λέει ότι υπάρχει οικονομική δυνατότητα να τα πάρουν, πρέπει να τα πάρουν τα χρήματά τους και να τελειώνει, τα δικαιούνται, υπάρχουν και οι σχετικές αποφάσεις. Αλλά μην τώρα λέμε φταίνε οι υπηρεσίες, φταίνε οι αιρετοί, φταίνε οι υπάλληλοι. Το θέμα είναι, έχει ασχοληθεί κανένας; Κανένας απολύτως.
Για αυτό λοιπόν συμφωνώ και με την πρόταση που κάνει και ο συνάδελφος ο κ. Λιαγκάκης, δεν ξέρω αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σχετικό, αλλά θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να πληρωθούν, να πούμε ότι μέσα στον επόμενο μήνα, σε 50-60 μέρες από σήμερα να έχει ολοκληρωθεί, να πάρουν ένα μέρος των χρημάτων, να ανακουφιστούνε και να πληρωθούνε και τα υπόλοιπα, να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Πρέπει να δοθεί λύση.
Δήμαρχος: Δεν πρέπει φεύγοντας από δω να έχουμε εσφαλμένες εντυπώσεις. ΑΜΕΑ υπάρχουν πολλών κατηγοριών, έτσι; άλλες είναι με αποφάσεις δικαστικές που πρέπει να πληρωθούν, άλλες έρχονται από παλιά, πολύ παλιά από τις εταιρείες. H απάντησή μου ήταν για όλους. Εάν όμως
όπως αναφέρθηκε ο κ. Στεργίου αφορούν ΑΜΕΑ που έρχονται από τις επιχειρήσεις του Δήμου, εκεί σας βεβαιώνω ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Και το τεράστιο πρόβλημα είναι, ότι δεν υπάρχουν μετά την κατάθεση της έκθεσης του ορκωτού διαχειριστή, δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει, όπως ο νόμος προβλέπει το ένταλμα για πληρωμή. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν διευθύνσεις των ατόμων, δεν υπάρχει η βάση εδρέουσας της απαίτησης. Γι' αυτό τότε είχαμε πει και είναι τεράστιο πρόβλημα για την υπηρεσία, τεράστιο κι ελάτε ένα-ένα να τα δούμε, γι' αυτό τότε είχα προτείνει, αλλά δεν έγινε, να παραληφθεί το έργο του εκκαθαριστή με επιφύλαξη, γι όλες αυτές τις εκκρεμότητες.
Και δεν είναι μόνο οι πληρωμές του Δήμου προς ΑΜΕΑ και προς τρίτους, είναι και οι εισπράξεις του Δήμου από τρίτους. Δεν έχουμε τις διευθύνσεις για να εισπράξουμε το προϊόν που αναφέρει, το οικονομικό προϊόν που ανέφερε ο εκκαθαριστής. Δεν έχουμε στοιχεία διευθύνσεις, επώνυμα και είναι οι υπηρεσίες σε μία τρέλα. Πως θες να εισπράξουμε Δήμαρχε; μου λένε. Πως θα πληρώσουμε; Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που θα εξυφαίνεται στην πορεία.
Και πέραν αυτού που αφορά τις πληρωμές, γιατί αφορά την εκκαθάριση των τότε επιχειρήσεων, έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα, πώς θα καταχωρηθούν στα πάγια εκείνα τα περιουσιακά στοιχεία που δεν υφίστανται; Άλλη παράμετρος αυτή, δεν τη συζητάμε τώρα.
Ελάτε λοιπόν σας παρακαλώ πολύ, όποιος πραγματικά πιστεύει σ' αυτά που λέει, μαζί και να δούμε, να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει, σας παρακαλώ πολύ. και το γνωρίζουμε όλοι.
Παζάρας Βασίλειος: Ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις. Εγώ θα αρπάξω την ευκαιρία, αυτό που είπε ο Δήμαρχος για να πάμε, όχι να πάει μόνο με τον Στάθη τον Λιαγκάκη, να πάω κι εγώ, να πάει και ο Γιάννης ο Σ τεργίου και όποιος άλλος θέλει, στις υπηρεσίες για να ακούσουμε την άποψη από τους ανθρώπους που χειρίζονται το θέμα κι από κει και πέρα να βάλουμε και τα χρονοδιαγράμματα και ότι θέλετε.
Καντζούρας Ιωάννης: Πρόεδρε, την ευθύνη την έχει η δημοτική αρχή, την έχει ο Δήμαρχος. Έκανε πρόταση ο Λιαγκάκης την οποία τη βρίσκω πολύ σωστή. Πριν τρεις μήνες που ξαναήρθε το θέμα, είπαμε εδώ και είπε ο Δήμαρχος ότι το βλέπει να λύνεται αίσια. Τώρα σήμερα πάμε αλλού και πάμε
στους παλιούς Δημάρχους, τους παλαιούς Προέδρους, τη ΔΕΠΑΜ κλπ., κλπ. Το θέμα των ΑΜΕΑ είναι ξεχωριστό κομμάτι, δε θέλω να υπεισέλθω, την άλλη φορά είχαμε συζήτηση για την Κορέλη, και πέφτουν και εκεί όλες οι μαϊμουδιές που έγιναν. Το θέμα είναι ότι εμείς δεν θα γίνουμε ελεγκτές ούτε ανακριτές να πάμε στις οικονομικές υπηρεσίες και επιτροπές. Εγώ θα προσθέσω στην πρόταση του Λιαγκάκη ότι μέχρι τέλος του Οκτωβρίου να έχει λήξει το θέμα των ΑΜΕΑ, αυτοί οι οποίοι είχαμε από την επιχείρηση οφειλές. Και πιστεύω ότι μπορεί να ξεπεραστεί και μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι να ξεπεραστεί το θέμα αυτό, να βοηθήσουμε, όχι να παίξουμε, ούτε να
προκαλέσουμε. Να βοηθήσουμε. Να προστεθεί στη πρόταση του Λιαγκάκη όπως είπε ο συνάδελφος Στεργίου εδώ συμφωνούμε, μέσα σε δύο μήνες να τελειώσει το θέμα.
Κουκουρίκος Ηλίας: Γενικά και αόριστα ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε χωρίς κάτι συγκεκριμένο να μας πει. Μίλησε για γραφειοκρατία. Το ξέρουμε ότι υπάρχει, έτσι;. Μίλησε γενικά, εντελώς γενικά και αόριστα, υπάρχουν αυτά.
Γιατί δεν μπορείτε να τα αναφέρετε όλα αυτά κ. Δήμαρχε; Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες, οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσουν, οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να πάρουνε τα λεφτά τους καταρχάς. Όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουνε θα πρέπει εμείς, εσείς κ. Δήμαρχε που είστε εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, να φροντίσετε να πάψουν να υπάρχουν. Δεν
υπάρχουν προβλήματα που δεν λύνονται, και είστε υπερβολικός σε αυτό που επικαλείστε. Όλα τα προβλήματα λύνονται. Αν υπάρχει θέληση όμως που εγώ δε την βλέπω.
Και συμφωνώ με την πρόταση αυτή του Δημάρχου που έκανε, να βρεθείτε και οι τρεις, να δείτε - εγώ είμαι σίγουρος - ότι θα υπάρξει λύση. Αφού ο Δήμαρχος δεν δίνει λύση, ας πάτε όλοι οι τρείς επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να τα δείτε στην Οικονομική Επιτροπή.

Κουτσουράς Σταύρος: Ο κ. Λιαγκάκης έφερε ένα θέμα ως έκτακτο αλλά είναι αόριστο. Μιλάει για ΑΜΕΑ, αλλά για ποια ΑΜΕΑ μιλάει; Εδώ έχουν παρθεί αποφάσεις απ' τα Δημοτικά Συμβούλια για την υπόθεση των ΑΜΕΑ να μην ασκεί ο Δήμος αγωγές σε αποφάσεις δικαστικές που κερδίζουν ΑΜΕΑ. Οποιοσδήποτε Δημοτικός Σύμβουλος μπορεί ανά πάσα στιγμή να επισκεφτεί τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου και να ενημερωθεί αναλυτικά για την οποιαδήποτε υπόθεση που υπάρχει εκκρεμότητα. Τώρα είναι ένα γενικό θέμα και προφανώς δε νομίζω να υπάρχει δυνατότητα, ακόμα και ο κ. Δήμαρχος να έχει επισταμένη ενημέρωση για ποιους ΑΜΕΑ μιλάει πρώτα απ' όλα.
Εγώ τι θα έκανα στη θέση του κ. Λιαγκάκη, θα πήγαινα αύριο στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου και θα ρώταγα, η περίπτωση των ΑΜΕΑ η τάδε γιατί πληρώνεται, η τάδε γιατί δεν πληρώνεται, η δείνα γιατί δεν πληρώνεται; Κι έτσι θα γινότανε μία συνολική εικόνα.
Πιστεύω ότι και ο ίδιος ο Δήμαρχος αυτή τη στιγμή αδυνατεί να απαντήσει στο ερώτημά σας.Στο Δημοτικό Συμβούλιο όμως, έχουμε πάρει αποφάσεις, που είπαμε πρώτα απ΄ όλα να μην ασκείται έφεση σε αγωγές που κερδίζουν ΑΜΕΑ. Δεύτερον, να δούμε ποιες περιπτώσεις είναι αυτές. Σε ένα τέτοιο ερώτημα, σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που έρχεται ως έκτακτο, δεν υπάρχει προετοιμασία από τη δημοτική αρχή για να απαντηθεί ένα τέτοιο ερώτημα. Και θα μπορούσε ο κ. Λιαγκάκης, να έκανε αυτό που λέω εγώ, μία επίσκεψη αύριο στις οικονομικές υπηρεσίες, δεν υποτιμώ προς Θεού, αλλά θέλω να σου πω ότι πολλές φορές μπορούμε να διευκολύνουμε κάποιες διαδικασίες.
Πάμε αύριο στις οικονομικές υπηρεσίες να ρωτήσουμε, για ποια υπόθεση ΑΜΕΑ, γιατί είναι πολλές, είναι αυτές από τις κοινωφελείς, είναι αυτές που εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, είναι αυτές που ξεκινήσαμε να βρούμε τα στοιχεία και δεν ξέρω αν ήρθη η έφεση αυτή, είναι πάρα πολλά κ. Λιαγκάκη. Δεν μπορούμε. Για ποια περίπτωση; Όνομα και επώνυμο.
Λιαγκάκης Ευστάθιος: Επαναλαμβάνω την πρόταση μου. Προτείνω λοιπόν στο Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουμε απόφαση, την Τετάρτη που έχει Οικονομική Επιτροπή να μπει το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή αναμόρφωση προϋπολογισμού και να μπούνε λεφτά στον κωδικό που
υπάρχει, για να πληρωθούν τα ΑΜΕΑ. Από εκεί και πέρα να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο να εγκριθεί η αναμόρφωση αυτή, να κοπούνε τα εντάλματα και μέχρι τέλος Νοεμβρίου να έχουν πληρωθεί οι άνθρωποι αυτοί. Αυτή είναι η πρότασή μου.
Παζάρας Βασίλειος : Εγώ θα προσχωρήσω και στην πρόταση του κ. Κανελλόπουλου, να έρθουν οι υπηρεσίες εδώ οι οικονομικές που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις, να διαφωτίσουν το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αυτή την υπόθεση
Δήμαρχος: Ο Δήμαρχος δικαιούται να έχει πρόταση; Η πρότασή μου ήταν αυτή που έκανα πρόσκληση σε όλους, να ενημερωθείτε από τις υπηρεσίες και μετά να μπορείτε να έχετε άποψη.
Βούλγαρης Αναστάσιος: Ο κ. Δήμαρχος γνωρίζει το θέμα. Γιατί δε μας ενημερώνει; Δηλαδή θα πρέπει να πηγαίνουμε εμείς στις υπηρεσίες; Είναι προϊστάμενος των οικονομικών υπηρεσιών και οφείλει να γνωρίζει το θέμα και να ενημερώσει το σώμα. Από τη στιγμή που δεν το κάνει θα ψηφίσω την πρόταση του κ. Λιαγκάκη.
Κανελλόπουλος Ιωάννης: Εγώ είπα και επαναλαμβάνω, να ενημερωθεί το σώμα από τις οικονομικές υπηρεσίες εδώ και να πάρουμε απόφαση για το τι γίνεται.
Κουτσουράς Σταύρος: Εγώ ψηφίζω να πληρωθούν τα ΑΜΕΑ, να γραφτεί έτσι.

Το δημοτικό συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του την πιο πάνω συζήτηση και τις προτάσεις που υποβλήθηκαν
ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Να γίνει αναμόρφωση του προϋπολογισμού και να ενισχυθεί ο κωδικός αριθμός που υπάρχει για την πληρωμή των ατόμων ΑΜΕΑ με το απαραίτητο ποσό.
Να έρθει με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στο δημοτικό συμβούλιο θέμα έγκρισης της αναμόρφωσης ώστε να εγκριθεί και να εκδοθούν τα χρηματικά εντάλματα για να μπορέσουν να πληρωθούν τα άτομα που εργάστηκαν σε προγράμματα ΑΜΕΑ μέχρι τέλους Νοεμβρίου 2016
Την πρόταση ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Λιαγκάκης Ευστάθιος, Γεωργατζής Ευάγγελος, Στεργίου Ιωάννης, Στέφου Κυριακή, Καντζούρας Ιωάννης, Ψαρρού Ελπίδα, Μουργιάς Ιωάννης, Φλώκου –Κωνσταντάκη Σοφία, Σεσοντή Μαρία, Σκομπρής Νικόλαος,Βούλγαρης Αναστάσιος, Τάρλας Κυριάκος, Κουκουρίκος Ηλίας,Αρβανίτης Παναγιώτης, Δανέλης Ιωάννης, Γιαννιός Κων/νος, Χατζής Ανδρέας (Ψήφοι δέκα επτά-17-)
Μειοψηφούντων των πιο κάτω δημοτικών συμβούλων:
Παζάρας Βασίλειος-Κανελλόπουλος Ιωάννης: να έρθουν οι οικονομικές υπηρεσίες που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις ,εδώ στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου, να διαφωτίσουν το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αυτή την υπόθεση (Ψήφοι δύο-2-)
Κουτσουράς Σταύρος: Εγώ ψηφίζω να πληρωθούν τα ΑΜΕΑ(Ψήφος μία-1-)
Περήφανου Νίκη-Γεωργάκαινα Ελένη-Χαλιούλιας Ιωάννης-Κατσούρας Δημήτριος-Παληός Ευστράτιος: Να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι από
τις υπηρεσίες του Δήμου (Ψήφοι πέντε-5-)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.