powered by Surfing Waves

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Εντάχθηκε στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης το έργο βελτίωσης του δρόμου από Ψαχνά μέχρι Προκόπι με προϋπ. 3 εκατ. Ευρώ



Στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας ενέκρινε (με μόνη αρνητική ψήφο αυτή της Χρυσής Αυγής) την ένταξη του 12ου νέου Υποέργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ε.Ο. ΨΑΧΝΑ – ΠΡΟΚΟΠΙ» με προϋπολογισμό 3.000.000€ στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης. Αφορά στην άρση καταπτώσεων, καθαρισμό και επένδυση τάφρων, εξυγίανση και αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων, επούλωση λάκκων, ασφαλτόστρωση, κατασκευή οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και λοιπών εργασιών στην Εθνική οδό 77 Χαλκίδα – Ιστιαία και ειδικότερα στο τμήμα από Ψαχνά μέχρι Προκόπι.
Υπόλογος στα έργα έχει οριστεί το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, που θα διενεργήσει και τις σχετικές πληρωμές. Η χρηματοδότηση των έργων θα γίνεται με την προβλεπόμενη διαδικασία του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, των εγκεκριμένων ετήσιων πιστώσεων και το όριο πιστώσεων της ΣΑΕΠ 566.

Παραλληλα ενέκρινε την τροποποίηση (μείωση προϋπολογισμού) των Υποέργων 1 έως 6 & 10 στο παρακάτω πίνακα μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας στο ύψος της συμβατικής δαπάνης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.