powered by Surfing Waves

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Εισήγηση για οικιστική ανάπτυξη 180 στρ. στο Κοτσικιά, όρμο Σαρακήνικου και Πρασίδι στο ΣΧΟΟΑΠ Νηλέως.


Προστίθεται για οικιστική ανάπτυξη έκταση180 στρ. περίπου,ι μεταξύ των δύο οικιστικών περιοχών που προτείνονται από την μελέτη «Παραλία Κοτσικιάς» και Αχλαδοπόταμου» (κίτρινο χρώμα)

Δεκτή έκανε το  Δημοτικό Συμβούλιο  πρόταση που εισηγήθηκε  Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για  μετατροπή από περιοχή Περιοχή Προστασιας Τοπίου παράκτιου χώρου  (ΠΕΠ 2.5)  σε Περιοχή προστασίας με εξαιρέσεις τουρισμού αναψυχής  (ΠΕΠ 2.1) η αγροτική περιοχή στον όρμο Σαρακήνικο και την χωροθέτηση δευτερης περιοχής 200 στρ. Ιδιωτικής Πολεοδόμησης  ΠΠΑΙΠ  (ΠΕΡΠΟ) στό Πρασίδι  (περιοχή προστασίας τοπίου) κατα την συζήτηση του Β2 σταδίου της μελέτης «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Νηλέως. Στις περιοχές για οικιστική ανάπτυξη προστέθηκε έκταση180 στρ. περίπου,ι μεταξύ των δύο οικιστικών περιοχών που προτείνονται από την μελέτη «Παραλία Κοτσικιάς» και Αχλαδοπόταμου».

Τα σχετικά πρακτικά της συνεδρίασης


Θ Ε Μ Α : Εισήγηση επί του Β2 σταδίου της μελέτης «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) ΔήμουΝηλέως Ν. Ευβοίας»
O πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα είπε αναφέρθηκε στην αρίθμ. 63/2015απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής(ΑΔΑ ΩΛ8ΝΩΛ5-3ΛΣ) , η οποία αναφέρει ότι αποδέχεται την εισήγηση του Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας, η οποία συμφωνεί με το Β2 στάδιο της μελέτης του (ΣΧΟΟΑΠ) «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης Δήμου Νηλέως Ν. Ευβοίας».
Ακολούθως έγινε ένσταση του Προέδρου της Τ.Κ. Κοτσικιάς όσο αφορά την αρνητική απάντηση των μελετητών στο να ενταχθεί και η συμπληρωματική έκταση επιφάνειας 180 στρ. περίπου, που χωροθετείται μεταξύ των δύο οικιστικών περιοχών που προτείνονται από την μελέτη «Παραλία Κοτσικιάς» και Αχλαδοπόταμου»

Το δημοτικό συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του τα ανωτέρω
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
Αποδεχόμαστε την εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μαςπερί αποδοχής του Β2 σταδίου της μελέτης Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Δήμου Νηλέως Ν.Ευβοίας καθώς και να γίνει αποδοχή της πρότασης του Προέδρου Τ.Κ. Κοτσικιάς.




Δεκτή η πρόταση της ΕΠΟΙΖΩ που εισηγήθηκε  την μετατροπή από περιοχή Περιοχή Προστασιας Τοπίου παράκτιου χώρου  (ΠΕΠ 2.5)  σε Περιοχή προστασίας με εξαιρέσεις τουρισμού αναψυχής  (ΠΕΠ 2.1) η αγροτική περιοχή παρά τον όρμο Σαρακήνικο και την χωροθέτηση δευτερης περιοχής 200 στρ. Ιδιωτικής Πολεοδόμησης  ΠΠΑΙΠ  (ΠΕΡΠΟ) στό Πρασίδι  (περιοχή προστασίας τοπίου)

Κείμενα


ΚΕΙΜΕΝΟ Β2 τελικο
Π1_ΔΟΜΙΚΟ_ΣΧΕΔΙΟ
Π2_ΧΡΗΣΕΙΣ_ΓΗΣ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ_ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Π3111_ΑΓΙΑ_ΑΝΝΑ
Π31122_ΑΓΚΑΛΗ
Π3121_ΚΕΡΑΜΕΙΑ
Π3131_ΑΧΛΑΔΙ
Π3132_ΦΡΑΓΚΑΚΗ
Π314_ΚΟΤΣΙΚΙΑ
Π3151_ΠΑΠΠΑΔΕΣ
Π3161_ΚΕΡΑΣΙΑ
Π3171_ΑΜΕΛΑΝΤΕΣ
Π3172_ΣΤΡΑΦΟΙ

Διαβάστε επίσης


Απο περιοχές προστασίας τοπίου σε περιοχές πολεοδόμησης και τουρισμού αναψυχής, το Πρασίδι και ο όρμος Σαρακήνικου στο ΣΧΟΟΑΠ Νηλέως


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.