powered by Surfing Waves

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Μέχρι αύριο τα αιτήματα των δήμων για στελέχωση υπηρεσιών με αποφοίτους της Εθνικής Σχολής


δημόσιο Την άμεση καταγραφή των αναγκών των υπηρεσιών των δήμων και των περιφερειών για στελέχωση µε αποφοίτους της ΚΕ΄ εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.∆.∆.Α.), ζητεί με έγγραφό του ο αρμόδιος γ.γ. του ΥΠΕΣΔΔΑ  Κ. Πουλάκης.


Ο γ.γ. επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει το αργότερο µέχρι αύριο 25 Μαΐου οι φορείς θα πρέπει να προβούν στη γνωστοποίηση του σχετικού τους αιτήµατος στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΣΔΑ, συµπληρώνοντας και αποστέλλοντας το υπόδειγµα εγγράφου.
Επισηµαίνεται ότι, η αποστολή του σχετικού εγγράφου θα πρέπει να γίνει απευθείας από τις αρµόδιες ∆ιευθύνσεις ∆ιοίκησης προς την υπηρεσία µας µόνο µε τηλεοµοιοτυπία στο 2131364383.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.