powered by Surfing Waves

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Τα ανοιχτά θέματα των δήμων που ρυθμίζονται με τροπολογία


ypesdaΟ Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας εισηγήθηκε στην Βουλή, την υπ. αρ. 392/38 τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, στη συζήτηση για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την Έρευνα και άλλες διατάξεις».

 

Με τις ρυθμίσεις της ψηφισθείσας τροπολογίας, διευκολύνεται η ομαλή εξέλιξη του κοινωνικού έργου των ΟΤΑ Α΄ βαθμού όσον αφορά στην καταβολή των χορηγούμενων από τους δήμους, που δεν διαθέτουν επικυρωμένο προϋπολογισμό, προνοιακών επιδομάτων και επιδομάτων ένδειας στους δικαιούχους, αλλά επιλύονται και λειτουργικά προβλήματα που αφορούν στην ομαλή αποπληρωμή των δαπανών μεταφοράς των μαθητών δημοσιών σχολείων.
Επίσης, ρυθμίζεται η ομαλή καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων καθαριότητας των δήμων, για το τρέχον έτος, των οποίων, με προγενέστερη διάταξη επεκτάθηκε η διάρκεια της σύμβασής τους κατά 1 έτος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.