powered by Surfing Waves

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Τα 7 σημεία στην Λίμνη πού θα τοποθετηθούν τα υπόγεια συστήματα κάδων διαλογής αποβλήτων

Η  Τοποθέτηση των υπογείων συστημάτων κάδων διαλογής αποβλήτων και ανακύκλωσης στην πηγή που θα χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο  θα γινει στα  παρακάτω 7 σημεία στην ΔΚ Λίμνης:

1)Πεζόδρομος οσίου Χριστοδούλου
2)Πλατεία οδού Αθηνάς
3)Πλατεία Ειρηνοδικείου
4)Πλατεία Μελά
5)  Εντός του χώρου του πρώην Γυμνασίου Λίμνης.
6)Πλατεία παλιού Δημοτικού Σχολείου
7)Πλατεία παλιό λιοτρίβι


 Από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου

«Τροποποίησης και έγκρισης της μελέτης τοποθέτησης υπόγειων συστημάτων κάδων διαλογής αποβλήτων που αφορά την πράξη «Βελτίωση και αναβάθμιση πλατειών και πεζοδρόμων του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, με την τοποθέτηση υπογείων συστημάτων κάδων διαλογής αποβλήτων και ανακύκλωσης στην πηγή» ως κατεπείγον και συζητητέο κατά την παρούσα συνεδρίαση του.
Ο Δήμαρχος εισηγούμενος το θέμα είπε ότι με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου πρέπει να εγκριθεί η τροποποίηση και έγκριση της μελέτης τοποθέτησης υπόγειων συστημάτων κάδων διαλογής αποβλήτων που αφορά την πράξη «Βελτίωση και αναβάθμιση πλατειών και πεζοδρόμων του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, με την τοποθέτηση υπογείων συστημάτων κάδων διαλογής αποβλήτων και ανακύκλωσης στην πηγή»

Ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Γερογιάννης Γεώργιος ενημέρωσε το σώμα τα εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’αριθμ. 45/2015 Απόφασή του αποφάσισε να υποβάλει την ανωτέρω πρόταση στο Πράσινο Ταμείο χωρίς όμως να έχει εγκρίνει την μελέτη.

Επειδή στην συνέχεια προέκυψε υποχρεωτική αλλαγή μίας θέσης κάδων από αυτές που υποδείχθηκαν (λόγω μη ύπαρξης χάραξης αιγιαλού) και η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της παραλίας της Λίμνης, προτείνουμε την τροποποίηση της μελέτης και την έγκρισή της από το
Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να προχωρήσουμε στην υποβολή των στοιχείων που μας ζητήθηκαν από το Πρόγραμμα με το υπ΄αρίθμ. 1002/26-2- 2015 έγγραφο Πράσινου Ταμείου.

Προτείνουμε δύο ενδεικτικές θέσεις που θα μπορούσε να χωροθετηθεί η θέση που ακυρώνεται και είναι οι εξής:

α) Εντός του χώρου του οικοπέδου του πρώην Γυμνασίου Λίμνης όπου στεγάζονται και οι Υπηρεσίες του Δήμου και

β) Επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως απέναντι από οικία Μπακαλάκη.

Μετά μίλησε ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσούρας Δημήτριος και είπε ότι οι θέσεις είναι οι εξής:
1)Πεζόδρομος οσίου Χριστοδούλου
2)Πλατεία οδού Αθηνάς
3)Πλατεία Ειρηνοδικείου
4)Πλατεία Μελά
5)Πλατεία Κουκουναριές (Πρέπει να αντικατασταθεί με άλλη θέση)
6)Πλατεία παλιού Δημοτικού Σχολείου
7)Πλατεία παλιό λιοτρίβι

Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος ο οποίος είπε: «Επιλέγουμε σαν πρόταση την θέση εντός του χώρου του παλιού Γυμνασίου , που στεγάζονται οι υπηρεσίες μας, ακριβώς στη γωνία όπως μπαίνουμε, γιατί πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει υπόδειγμα προς μίμηση, για όλους όσους συναλλάσσονται με τον Δήμο. Άλλωστε οι υπηρεσίες μας έχουν πολλά ανακυκλώσιμα υλικά.
Θεωρούμε ότι είναι η καλλίτερη λύσ稻.

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Εγκρίνουμε την μελέτη με τις θέσεις που προτείνονται με την τροποποίηση ότι αντικαθίσταται η θέση 5 «Πλατεία κουκουναριές» με τη θέση εντός του χώρου του πρώην Γυμνασίου Λίμνης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.