powered by Surfing Waves

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ασυνείδητοι πετάνε σκουπίδια όπου βρουν στην Λίμνη

Το ότι κάποιοι ασυνείδητοι πετάνε σκουπίδια όπου βρουν είναι κάτι που, δυστυχώς, συνηθίζεται σε ολόκληρη την χώρα και δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε ο Δήμος μας. πετάνε σκουπίδια έξω από τους άδειους κάδους, αντί να πάρουν τηλέφωνο την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, να έρθει να τα μαζέψει από τον χώρο τους. Ζωντανό παράδειγμα οι παρακάτω φωτογραφίες. Ο κανονισμός καθαριότητας του δήμου έχει  ξεχαστεί


Η Δημοτική  Κοινότητα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ: Συνδημοτες/σες με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα σας που αφορούν την τήρηση της καθαριότητας και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, όπως αυτά αναφέρονται στον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου μας (αρ.αποφ.ΔΣ9/2012).
Η αποκομιδή-μεταφορά των ογκωδών δημοτικών απορριμμάτων (παλαιά έπιπλα, άχρηστες οικιακές συσκευές, στρώματα κ.λ.π) θα πραγματοποιείται ΜΌΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ 22270-32258.
Ο Δήμος δεν υποχρεούται στην αποκομιδή αυτών των απορριμμάτων όταν αυτά είναι σε ποσότητες τέτοιες, ώστε να μην είναι σε θέση με υπάρχουσες δυνατότητες του, να ανταποκριθεί στις εργασίες αποκομιδής.
Σε περίπτωση που τα απορρίμματα αυτά αφεθούν χωρίς συνεννόηση με τον Δήμο, θεωρείται ότι καταλαμβάνουν Δημοτικό χώρο και θα επιβάλλεται πρόστιμο από 100 έως 500 ευρώ.
Τέλος όσον αφορά τα προϊόντα κηπευτικών εργασιών (υπόλοιπα κοπής δέντρων, θάμνων, κλαδιά. κ.λ.π),αυτά απομακρύνονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ από τους υπεύθυνους με δικά τους μέσα. Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος θα επιβάλει πρόστιμο από 50 έως 300 ευρώ.

ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΛΊΜΝΗΣ

Φωτο



Kανονισμός καθαριότητας



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.