powered by Surfing Waves

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ξεκίνησαν οι εισαγγελικές έρευνες για τις πρώην Δημοτικές Επιχειρήσεις Αρτεμισίου και Ωρεών

από το  istiaianews

Τέως και νυν αιρετούς, πολίτες και μέλη επιτροπών, κάλεσε ο Εισαγγελέας, σχετικά με το έργο «ανάπλαση παραλίας στο Πευκί Αρτεμισίου» της υπό εκκαθάρισης Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΑΝΑ του πρώην Δήμου Αρτεμισίου.

Η γνωμοδότηση του πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου κ. Χρήστου Καρακάξη σχετικά με εκκαθάριση των Δημοτικών Επιχειρήσεων ΔΕΠΑΔΩ του πρώην Δήμου Ωρεών και ΔΕΠΑΝΑ του πρώην Δήμου Αρτεμισίου, διαβάστηκε δημόσια στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 24η Φεβρουαρίου 2015 και ψηφίστηκε από το σώμα να αποσταλεί στις αρμόδιες ελεγκτικές επιτροπές της Περιφέρειας, στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης, συνοδευόμενη από τον πλήρη φάκελο εκτέλεσης του έργου (διαβάστε ΕΔΩ).


Ο κ. Καρακάξης που στη γνωμοδότηση του κάνει λόγο για «αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης ποινικών αδικημάτων (απάτης, πλαστογραφίας, κτλ)»

περισσότερες λεπορμέρειες στο  istiaianews

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.