powered by Surfing Waves

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Την "πελατειακή" απόσπαση του Αγροτικού γιατρού της Αγίας Άννας καταγγέλλει ο Συμεών

"Όπως μου κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής αποσπάται η αγροτική ιατρός στο νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ σε τρεις εβδομάδες τελειώνει και η θητεία του δεύτερου αγροτικού ιατρού. Καθώς τέτοιες ενέργειες αφήνουν περιοχές υγειονομικά ακάλυπτες χωρίς να βοηθούν το νοσοκομείο αφού οι αγροτικοί ειναι ανειδίκευτοι, παρόμοιες αποσπάσεις αποσκοπούν, κατά κανόνα, σε πελατειακές εξυπηρετήσεις. Γι αυτό τα τελευταία χρόνια υπήρχε η πρακτική να μην προχωρούν τέτοιου είδους ενέργειες, κάτι που τώρα φαίνεται ότι παύει να τηρείται.

Το Υπουργείο Υγείας και η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τους λόγους που συντρέχουν, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να ρίξουν φως ενώ όσον αφορά την κοινοβουλευτική μας ομάδα θα προχωρήσει σε κοινοβουλευτικό έλεγχο."



Συμεών Κεδίκογλου

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.