powered by Surfing Waves

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Πυροτεχνήματα τα χρήματα για δημοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις

Με την 169/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας
Άννας διατέθηκε πίστωση 25.000 Ευρώ για «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ». Ένα μεγάλο μέρος από αυτό το ποσό διατέθηκε για την αγορά πυροτέχνημάτων. Με την ΑΔΑ: Β4ΓΙΩΛ5-Θ20 ο δήμος ανέθεσε στην Επιχείρηση «ΝΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ» την προμήθεια πυροτεχνημάτων ποσού ΕΥΡΩ 4.920 (Το ένα πεμπτο του προϋπολογισμού για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις). Υπάρχει πρόοδος από πέρυσι που είχαν ξοδευτεί 10.000 Ευρώ σε πυροτεχνήματα. Για τις πλουσιες πολιτιστικές του εκδηλώσεις του Δήμου Ερέτριας «ΚΑΝΑΡΕΙΑ» και «ΑΜΑΡΥΝΘΙΑ¨" δαπανήθηκαν μόνο 1.250 Ευρώ σε πυροτεχνήματα.
Ο δημος μας ανέθεσε στην Επιχείρηση «ΜΠΕΛΜΕΖΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ» απο το κονδυλι για τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του 2012 την ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων για το ποσό των 5.227,50 Ευρώ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.