powered by Surfing Waves

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Οι 43 επιτυχόντες στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο δήμο μας


Ανακοινώθηκαν απο το δήμο τα ονόματα των 43 επιτυχόντων των 50 θέσεων του Προγράμματος Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο ΚΜΟΠ.
Ο πίνακας των επιτυχόντων και ο πίνακας μοριοδότησης όλων των υποψηφίων είναι αναρτημένοι στους πίνακες ανακοινώσεων των Δημοτικών Καταστημάτων Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.malian.gov.gr, ενώ όλες οι πληροφορίες δίνονται από την ιστοσελίδα του Δικαιούχου http://www.kmop.gr

Πίνακας απορριπτέων (αλφαβητική ταξ.) apporipteoi
Πίνακας κατάταξης (φθίνουσα σειρά μορίων) pinakas - fthinousa seira morion
Πίνακας κατάταξης (αύξουσα σειρα ΑΜΚΑ) katataxi-auxousa seira AMKA
Πίνακας προσληπτέων ( αλφαβητική σειρά) pinakas proslipteon
Πρακτικό Ανάρτησης Αποτελεσμάτων praktiko apotelesmaton
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ pinakas epityxonton dimoy



Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από σήμερα. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολήαπευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510).

Για την εξυπηρέτηση των επιτυχόντων η υπογραφή των σχετικών συμβάσεων με τον τελικό δικαιούχο (ΚΜΟΠ) θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012 στις 9:00 π.μ.


Οι επιτυχόντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
· Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
· Φωτοτυπία Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ
· Τραπεζικό Λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον οποίο να είναι δικαιούχος
· ΑΦΜ
· ΑΜΚΑ
· ΑΜ – ΙΚΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.