powered by Surfing Waves

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών








Συνεχίζει ο Δήμος Αθηναίων την προσπάθειά του να ενισχύσει με κάθε τρόπο τις αδύναμα οικονομικά ομάδες της πόλης, μέσω του Κέντρου Αλληλοβοήθειας που έχειδημιουργήσει στο Παλαιό Φρουραρχείο των Αθηνών (του «super market» των φτωχών).

Για το λόγο αυτό, ξεκίνησε πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών, ενόψει του ανοίγματος των σχολείων σε ένα μήνα. Έτσι, κάνει έκκληση στους πολίτες που θέλουν και μπορούν να καλούν στο 15422, για να προσφέρουν σχολικά είδη (τσάντες, μολύβια, ξύστρες, στυλό, είδη ζωγραφικής, χειροτεχνίας, τετράδια κ.λπ.), προκειμένου αυτά να τα μαζέψουν οι εθελοντές του δήμου και να τα ταξινομήσουν, ώστε να μπορέσει ο δήμος να τα παράσχει δωρεάν σε φτωχές οικογένειες που δεν θα έχουν τα μέσα να αγοράσουν φέτος για τα παιδιά τους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.