powered by Surfing Waves

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ενα κονσέρτο με τη σοπράνο Χαρά Κεφαλά στην παραλία της Αγίας Άννας.

Ένα μουσικό ταξίδι με τη μοναδική performer Χαρά Κεφαλά.

Στις 31 Αυγούστου το Thalatta Seaside Hotel στη Βόρεια Εύβοια θα υποδεχθεί το ομορφότερο φεγγάρι του χρόνου με μια ιδιαίτερη συναυλία αφιερωμένη στη μαγεία της μπλε πανσελήνου.

Για μια και μοναδική βραδιά, η σοπράνο-musical theater performer Χαρά Κεφαλά θα ταξιδέψει με τη βελούδινη φωνή της τους παρευρισκόμενους, ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια.Στο πιάνο θα τη συνοδεύσει ο διακεκριμένος σολίστας Σάμι Αμίρης.

Κάτω από το φως του φεγγαριού, σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες αναμένεταi να εντυπωσιάσουν το κοινό εμφανιζόμενοι σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage, με φόντο την ασημί θάλασσα.

Πριν την έναρξη της συναυλίας θα προηγηθεί Gala dinner με menu που θα επιμεληθεί ειδικά για εκείνη τη βραδιά ο σεφ του ξενοδοχείου.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι , μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί για τη στήριξη του συλλόγου γονέων ; κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες και προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες “Αμυμώνη”.


Οι τιμές αναλυτικά έχουν ως εξής:
Bar Privileged Ticket 30€ (περιλαμβάνει ένα ποτό στο bar)
Gala Dinner 90€ (δείπνο 5 πιάτων και κρασί)
Blue Moon Weekend & Gala Dinner 280€ (περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και 1 θεραπεία spa το Gala Dinner)
Blue Moon Weekend  Half Board Dinner 240€ (περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και 1 θεραπεία spa & δείπνο σε μπουφέ)Οι τιμές είναι για ένα άτομο.
Σε όλα συμπεριλαμβάνεται η παρακολούθηση της συναυλίας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.