powered by Surfing Waves

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Υπ.Οικ: Από 1/9 Μείον 10% στις Αντιμισθίες Αιρετών


Τις περίμεναν, και ήρθαν μετά την περικοπή στους πόρους της Αυτοδιοίκησης στις αντιμισθίες των αιρετών, που σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα μειώνονται κατά 10% από1/9/12.

Σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών (ΑΔΑ: Β4ΓΩΗ-ΧΘΩ), από την 1η Σεπτεμβρίου ο μισθός τους αναλυτικότερα διαμορφώνεται ως εξής (και ανάλογα ακολουθούν οι αντιμισθίες των αιρετών)

Αντιμισθία δημάρχων, αντιδημάρχων και προέδρων δημοτικών συμβουλίων

Η αντιμισθία των συγκεκριμένων αιρετών διαμορφώνεται ανάλογα με τον πληθυσμό του δήμου. Έτσι στο δήμο μας που εχει πληθυσμό κάτω των 20.000 κατοίκων  η αντιμισθία του δημάρχου (κ. Ψαρρού) είναι ισόποση με το 60% των αποδοχών γενικού γραμματέα υπουργείου, με αποτέλεσμα το ύψος των μεικτών μηνιαίων αποδοχών του να φτάνει πλέον τα 2.700 ευρώ.

Με το δεδομένο πως οι αντιδήμαρχοι λαμβάνουν το 50% της αντιμισθίας των δημάρχων και οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων το 40% αυτής, από 1/9/2012 οι μισθοί τους διαμορφώνονται ανάλογα: Οι 4 αντιδήμαρχοι  μας θα λαμβάνουν 1.350 ευρώ μεικτά και ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου (κ.Τζαχρήστος) 1.080 ευρώ μεικτά.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.