powered by Surfing Waves

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Στο Δημοτικό Συμβούλιο η παύση λειτουργίας της τεχνικής υπηρεσίας του πρακτορείου της ΔΕΔΗΕ



Αίτηση στον εαυτό του.

Με δημοσιεύση στο τύπο επέλεξαν να κάνουν γνωστό το αίτημα τους για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου πετκοκιτες σύμβουλοι στον ομοιδεατη τους πρόεδρο του Δ. Σ. για την φημολογουμενη απομάκρυνση υπηρεσίας τηςΔΕΔΗΕ.
Λες και χρειαζότανε να κάνουν έγγραφη αίτηση στον Χατζή. Την αίτηση υπογραφει και ο ίδιος ο κ. Χατζής. Γιατί άραγε;

Αποστάτες και Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Στεργίου κατέθεσαν αίτημα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέα Χατζή, για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο των βλέψεων της ΔΕΗ Α.Ε. – ΔΕΔΗΕ για παύση της λειτουργίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του πρακτορείου Λίμνης.
Όπως αναφέρουν, το θέμα είναι σοβαρό, και αφορά πληροφορίες που υπάρχουν για παύση λειτουργίας της τεχνικής υπηρεσίας του πρακτορείου της ΔΕΔΗΕ Λίμνης και μεταφορά στην Ιστιαία, γεγονός που απαξιώνει την περιοχή της Λίμνης και ολόκληρο το Δήμο μας».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.