powered by Surfing Waves

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Η ύδρευση του Μετοχίου

Χρήστος Καλυβιώτης απαντά σε¨ανώνυμη καταγγελία ότι 2 μήνες σχεδόν μετά τις πλημμύρες το Μετόχι παραμένει χωρίς νερό και εξαρτάται από μια γεώτρηση εάν και πότε θα έχει νερό για τις βασικές καθημερινές ανάγκες
Για το Μετόχι Κηρέως όπου πρόκειται για ειδικό έργο σας λέω λοιπόν ότι προχωράμε στην υλοποίησή του μετά από ειδική παραγγελία που κάναμε σε σωλήνα 3,5 χλμ και τελικώς παραλάβαμε.
Θεωρώ λοιπόν ότι ο εν λόγω κύριος που κατήγγειλε είτε έχει εσφαλμένη ενημέρωση είτε υπάρχουν λόγοι σκοπιμότητας καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.
Θέλω επίσης να σας τονίσω ότι το νερό που τροφοδοτείτε το χωριό δεν είναι πόσιμο παρά ταύτα όμως η ΔΕΥΑ Μαντουδίου τροφοδοτεί με εμφιαλωμένο νερό το χωριό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.