powered by Surfing Waves

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ο Τριάντης δηλώνει ότι έχει στήριξη από όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές και παραγωγικές δυνάμεις της Αυτοδιοίκησης. Ποιες είναι αυτές;


Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας θα είναι ο πρώην δήμαρχος πρώην δήμου Κηρέως Γιώργος Τριάντης: Η δήλωση υποψηφιόητάς του είναι η ακόλουθη:

"Συμπολίτισσες και συμπολίτες του Δήμου μας Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.
Παίρνω την πρωτοβουλία σήμερα να γνωστοποιήσω την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.Μετά από παρότρυνση συμπολιτών μας και έχοντας αυτοδιοικητική εμπειρία, αγάπη για τον τόπο μας σας καλώ να ξεκινήσουμε μαζί να δώσουμε απαντήσεις στις ανάγκες και στα προβλήματα και να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν. Ο συνδυασμός μας είναι Ανεξάρτητος και Πολυσυλλεκτικός και χρειάζεται να στηριχτεί από ένα ευρύτερο αυτοδιοικητικό μέτωπο που θα συγκροτήσουν όλες οι δημοκρατικές, προοδευτικές και παραγωγικές δυνάμεις της Αυτοδιοίκησης του τόπου μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν χώρος σύνθεσης, συνεννόησης και συναίνεσης. Όχι άλλη στασιμότητα. Δικαιούμαστε μια καλύτερη Δημοτική Αρχή."
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Τριάντης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.