powered by Surfing Waves

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ο αρχι-πετ-κοκίτης Στεργίου ζητά την ψήφο μας για την δημιουργία ενός Δήμου που θα σέβεται το περιβάλλον. Ξεκίνησε το δούλεμα

και υπόσχεται ότι .....θα ενισχύσει το τουρισμό και θα αξιοποιήσει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας. Γνωρίζει ποια είναι;

Αλήθεια τις διαβάζουν πριν τις αντιγράψουν αυτές τις δηλώσεις;

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του   Γιάννη Στεργίου


Υπο την σκιά του ελεγχόμενου για σφετερισμό των χρημάτων του ασθενοφόρου  κ. Ψαρρού. "Υπερκομματικός, πολυσυλλεκτικός και ανεξάρτητος  με νέους ανθρώπους όχι μόνο ηλικιακά αλλά σε νοοτροπίες και ιδέες δηλώνει ο συνδυασμός του Στεργίου. Φωτο από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο δήμο μας φέτος τον Φλεβάρη.



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Κ Α Λ Ε Σ Μ Α


Συνδημότισσα και συνδημότη,
Λίγος είναι ο χρόνος που μας χωρίζει από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν το Μάιο του 2019.

Εκλογές που θα διεξαχθούν σε μία δύσκολη περίοδο πολύπλευρης κρίσης και οι οποίες θα μας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά νέα ζητήματα καθότι η ψήφιση του νόμου «Κλεισθένης» δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Μέσα σ’ αυτή την γενικότερη κρίση η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός πρέπει να ανακτήσει και να ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών μέσα από την κριτική και τη λογοδοσία αλλά κυρίως μέσα από την καθημερινή επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της, καθότι η σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην καθημερινότητα των πολιτών είναι καθοριστική.
Η αδιαφορία, η αναποτελεσματικότητα και η εγκατάλειψη του Δήμου μας είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την σημερινή δημοτική αρχή. Μια δημοτική αρχή που από την πρώτη στιγμή έδειξε απροετοίμαστη και ανήμπορη η οποία κινήθηκε χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό. Μια αρχή που ουδέποτε αντιλήφθηκε τον κρίσιμο θεσμικό της ρόλο και που δεν μπόρεσε να βάλει κανένα θετικό πρόσημο στην πορεία του Δήμου.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση επιβάλλεται να έχει ξεκάθαρους στόχους και προτάσεις, να λειτουργεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και να διαχειρίζεται τα δημοτικά πράγματα με απόλυτη διαφάνεια. Η Αυτοδιοίκηση απαιτεί γνώση και εμπειρία, συνεννόηση και συνεργασία, απαιτεί όρεξη για δουλεία και διάθεση προσφοράς, γνωρίσματα που πιστεύω πως όλοι εσείς οι δημότες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας αναγνωρίζετε στο πρόσωπό μου.
Αγαπητές συνδημότισσες - αγαπητοί συνδημότες, νέες και νέοι, απευθυνόμενος σήμερα σε όλες και όλους εσάς, σας κάνω γνωστή την απόφαση υποψηφιότητας μου για τη θέση του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019. Η απόφασή μου αυτή οφείλεται στην εκφρασμένη δική σας αγωνία για το μέλλον του Δήμου μας, αλλά και στην διαχρονική σας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.
Δίπλα μου βρίσκεται ένας πολυπληθής συνδυασμός αξιόλογων, ικανών, καταξιωμένων και ενεργών πολιτών με όρεξη, γνώση και μεράκι, αλλά κυρίως με μεγάλη αγάπη για τον τόπο. Ένας συνδυασμός υπερκομματικός, πολυσυλλεκτικός και ανεξάρτητος που διευρύνεται καθημερινά χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη και συμμετοχή. Ένας συνδυασμός με νέους ανθρώπους όχι μόνο ηλικιακά αλλά σε νοοτροπίες και ιδέες.

Στόχοι μας είναι:
ü Η δημιουργία ενός Δήμου ανοιχτού, φιλικού και αλληλέγγυου για όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.
ü Η χάραξη ενός νέου δρόμου για το Δήμο μας, με τολμηρές πολιτικές αποφάσεις, με συνεργασίες, με εξωστρέφεια, με προτάσεις και μελέτες που θα αξιοποιούν κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο. Με άμεσες και αποτελεσματικές υπηρεσίες που έχουν σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη.

ü Η δημιουργία ενός Δήμου που θα εγγυάται την ίση αντιμετώπιση και μεταχείριση των πολιτών, που θα θέτει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου, που θα στηρίζει και θα ενισχύει την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, τον εθελοντισμό που θα σέβεται το περιβάλλον και θα στοχεύει στην ανάπτυξη.

ü Η ανάδειξη, η προβολή και η αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχει ο τόπος μας.

Σε όλους εσάς γυναίκες και άντρες, νέες και νέους απευθύνουμε κάλεσμα συστράτευσης και ένωσης των δυνάμεων μας σε μια κοινή προσπάθεια για μια τοπική δημιουργική και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση.
Σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας συμμέτοχους, γιατί η γόνιμη και ενεργή συμμετοχή όλων στα κοινά είναι αυτή που θα μας οδηγήσει σε κοινωνική πρόοδο και ανάπτυξη.


22 Νοέμβριου 2018
Με τιμή
Γιάννης Στεργίου
Υποψήφιος Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.