powered by Surfing Waves

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Τι απάντησε ο Χαρίτσης στη Βουλή για τις πλημμύρες στο Μαντούδι (βίντεο)


Η επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ για τις πλημμύρες στο Μαντούδι συζητήθηκε στη Βουλή και η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου ζήτησε να υπάρξει χρονοδιάγραμμα καταβολής των επιδομάτων στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας από τον κυκλώνα «Ζορμπά».



Ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης ανέφερε ότι εκταμιεύθηκαν ποσά για την αποκατάσταση των υποδομών. Για τη χορήγηση των επιδομάτων πρώτων αναγκών και οικοσκευής δήλωσε πως για να καταβληθούν πρέπει πρώτα οι Δήμοι να κάνουν τα σχετικά αιτήματα.

Στη δευτερολογία της, η Διαμάντω Μανωλάκου σημείωσε ότι στους πληγέντες δεν έχει φτάσει τίποτα από τα χρήματα που πρέπει να τους δοθούν. Σημείωσε ότι είναι χρήματα που τα έχουν ανάγκη και δεν πρέπει να υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

Σε ό,τι αφορά τις υποδομές, τόνισε ότι και η τωρινή κυβέρνηση καταφεύγει σε μπαλώματα και πως με τις πρώτες βροχές επανέρχονται τα προβλήματα και οι ζημιές.

βίντεο

Δες σχετικό βίντεο εδώ ( πήγαινε στο 25'  μέχρι 40'   -Συνεδρίαση Ολομέλειας 26/10/2018 ΙΖ')















0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.