powered by Surfing Waves

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο στις 8:15 στο χώρο του Δημαρχείου για την κακή λειτουργία του καυστήρα στο Δημοτικό Μαντουδίου


Σε παράσταση διαμαρτυρία θα προβεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, στις 8:15 το πρωί, στο χώρο του Δημαρχείου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας.
Οι γονείς καταγγέλλουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού τα παιδιά τους από την έναρξη της σχολικής χρονιάς "είναι αναγκασμένα να εκτίθενται στο κρύο,στην υγρασία και στις αναθυμιάσεις από το πετρέλαιο" εξαιτίας της κακής λειτουργίας του καυστήρα. Υποστηρίζουν ότι οι όποιες προσπάθειες επικοινωνίας με την Δημοτική Αρχή απέβησαν άκαρπες και ξεκαθαρίζουν ότι κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ακόμα και η υπόσχεση, του Δημάρχου, Χρήστου Καλυβιώτη, στον Πρόεδρο του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, κατά την επίσκεψη του δεύτερου στο Μαντούδι, ότι έως την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ο καυστήρας θα έχει αντικατασταθεί, σύμφωνα με τον Σύλλογο, "έπεσε" στο κενό.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου αναφέρει συγκεκριμένα:

"Μετά από αρκετές προσπάθειες επικοινωνίας με την υπάρχουσα δημοτική αρχή, οι οποίες απέβησαν άκαρπες, μετά την υπόσχεση του Δημάρχου κ.Καλυβιωτη στον κ.Κουτσουμπα για την αποκατάσταση του καυστήρα στο Δημοτικό σχολείο Μαντουδίου έως το τέλος της εβδομάδας(ως την προηγούμενη Παρασκευή 23/11) η οποία έπεσε στο κενό, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.Τα παιδιά μας δύο μήνες τώρα είναι αναγκασμένα να εκτίθενται στο κρύο,στην υγρασία και στις αναθυμιάσεις από το πετρέλαιο.Δεν μπορεί λοιπόν αυτή η αδιαφορία να συνεχιστεί με αποδέκτες μικρά παιδιά. Έτσι, αποφασίζουμε να προβούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 8: 15 στο χώρο του Δημαρχείου μαζί με άλλους φορείς του τόπου μας. Σας καλούμε και σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες σε αυτή την ενέργεια."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.