powered by Surfing Waves

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

"Αχρωματιστος" δηλώνει ο Μάκιστος σε ετοιμότητα να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία και αν κληθεί




Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, ως σύλλογος κληθήκαμε σε μια συνάντηση φορέων του τόπου μας, με πρωτοβουλία του κ. Γεωργίου Παπαδήμου.
Στην πρόσκληση, με σαφήνια οριζόταν ως στόχος της συνάντησης, η επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν στον τόπο μας, μετά τις καταστροφές του Σεπτεμβρίου

Όταν ο τόπος έχει να αντιμετωπίσει καταστροφές, χρειαζόμαστε σύμπνοια και ενότητα και όχι να αναλωνόμαστε σε μικροπολιτικές τακτικές και διχασμούς.

Ο Σύλλογός μας θα βρίσκεται πάντα ΕΚΕΙ, σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία και αν κληθεί να συμμετάσχει, που στόχο θα έχει το καλό του Τόπου μας, πέραν από ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ και ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.