powered by Surfing Waves

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Η Special Olympics Εύβοιας συμμετείχε στο 5ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς








ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Αρ. Πρωτ. 95 Χαλκίδα 29.09.2017 Χατζοπούλου 39 Τηλ.: 22210 29139
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Special Olympics Hellas ανταποκρινόμενα στη πρόσκληση του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς συμμετείχαν στις εκδηλώσεις "ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2017" του Δήμου Λεβαδέων και συγκεκριμένα στο 5ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς , στη διαδρομή 1.000 m. που παραχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή και στην οποία συμμετείχαν και αθλητές από την Π.Ε. Εύβοιας . Στην εκδήλωση που οργανώθηκε με την Π.Ε. Βοιωτίας, τον Δήμο Λεβαδέων, την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και της Ελληνικής Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς στις 24.9.2017 έλαβαν μέρος 100 αθλητές Special Olympics με εξαίρετες επιδόσεις , μαζί τους ήταν οι προπονητές και οι συνοδοί τους . Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης καθώς επίσης και για την άψογη φιλοξενία των αθλητών μας που κατενθουσιαστήκαν .





Η Τοπική Επιτροπή Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.